eur:
394.03
usd:
364.81
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Olivier Giroud, az AC Milan játékosa (j) ünnepel, miután csapata megnyerte az olasz labdarúgó-bajnokság 2022. május 22-i, Sassuolo elleni mérkőzését Reggio Emiliában. Az AC Milan 2011 után ünnepelhet újra bajnoki címet, és a klub történetének 19. Serie A-diadalát aratta, amivel befogta az örökrangsorban második Intert.
Nyitókép: MTI/AP/Antonio Calanni

Öt perc jó játék elég volt a Milannak

A Milan az első félidő végén és a második elején játszott jól a Dinamo Zagreb ellen, s ezzel megnyerte első győzelmét a Bajnokok ligája őszi csoportkörében (3-1). A Sahtar és aCeltic nem bírt egymással (1-1)

AC MILAN–DINAMO ZAGREB 0-0: A horvátok az első fordulóban legyőzték a Chelsea-t, a Milan, idegenben, döntetlent ért el Salzburgban.

SAHTAR DONYECK–CELTIC 0-0: A Sahtar az első fordulóban meglepte az RB Leipziget, győzelme az egyik legnagyobb meglepetést jelentette. A skótok 3-0-ra kikaptak a Celtic Parkban a Real Madridtól.

SAHTAR DONYECK–CELTIC 0-1: Talán némi meglepetésre, de vezet a Celtic Varsóban. Hakšabanović labdáját a csapat négy japán futballistájának egyike, Hatate Reo küldte a kapuba.

AC MILAN–DINAMO ZAGREB 0-0: Majdnem félóra eltelt a mérkőzésből, a Milan támadásai meddőek, a Dinamo leginkább a védekezéssel törődik.

SAHTAR DONYECK–CELTIC 1-1: A Lipcsében is nagyon jól futballozó Mudrik kiegyenlített.

AC MILAN–DINAMO ZAGREB 0-0: Oršićnak a lövése alig kerülte el a Milan kapuját.

AC MILAN–DINAMO ZAGREB 1-0: A 43. percben előnybe került a Milan. Tomori átadása után Ristovski szabálytalankodott a büntetőterületen belül Leaóval, a játékvezető tizenegyest ítélt. Olivier Giroud éppen olyan higgadtan, mint amilyen magabiztosan belőtte.

AC MILAN–DINAMO ZAGREB 2-0: Némi túlzással góllal kezdte az olasz bajnok a második félidőt, Rafael Leao átadásából Staelemaekers talált a kapuba.

AC MILAN–DINAMO ZAGREB 2-1: Technikailag bravúros góllal szépített a Dinamo, Petković előkészítése és Oršić befejezése is nagyszerű volt.

SAHTAR DONYECK–CELTIC 1-1: A skótok fölényben játszanak, de nem tudják ezt gólra váltani.

AC MILAN–DINAMO ZAGREB 3-1: Tommaso Pobega nagy lövésével növelte előnyét a Milan.

Végeredmény: Milan–Dinamo Zagreb 3-1, Sahtar–Celtic 1-1.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×