eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi
Nyitókép: MICHELLER SZILVIA/ Facebook/FTC

Bosnyák válogatott középpályással erősít a Ferencváros

Rutinos játékosról van szó, bő egy hete még BL-selejtezőt játszott.

Amer Gojak személyében 33-szoros bosnyák válogatott középpályással erősítette meg keretét a labdarúgó OTP Bank Ligában címvédő Ferencváros.

Az Európa-liga csoportkörében szereplő csapat honlapján szerdán jelentette be a megállapodást a 25 éves futballistával, aki a Bajnokok Ligája főtáblájára jutott horvát Dinamo Zagrebtől érkezett.

Gojak 2015 óta

206 mérkőzést játszott a zágrábi együttesben

- a 2020/21-es idényt kölcsönben a Torino FC-ben töltötte -, legutóbb augusztus 22-én, a norvég Bodö/Glimt ellen hosszabbításban 4-1-re megnyert BL-selejtezőn lépett pályára.

Gojak - Muhamed Besic, Eldar Civic, Adnan Kovacevic és Stjepan Loncar után - az ötödik bosnyák válogatott légiósa a Ferencvárosnak.

Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző játékosai a bajnokságban három mérkőzést követően százszázalékosak, szerda este a Vasas otthonában lépnek pályára.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Ami összeköt, az elválaszt? A digitalizáció területi egyenlőtlenségei a magyar feldolgozóipar tükrében

Ami összeköt, az elválaszt? A digitalizáció területi egyenlőtlenségei a magyar feldolgozóipar tükrében

A digitalizáció a 2010-es évek során egyre nagyobb jelentőséget kapott a társadalmi-gazdasági tényezők között egyrészt a digitális eszközök alkalmazásának terjedése, másrészt a gazdasági életben betöltött szerepe révén. Ennek a folyamatnak, amelyet az Ipar 4.0 időszak első hullámának is tekinthetünk, része, hogy ezek az eszközök és megoldások fokozatosan megjelennek a magyar feldolgozóiparban is. Kutatásunk révén arra kerestük a választ, hogy a magyar feldolgozóipar ágazati szerkezete és a digitalizáció térbeli mintázata között vannak-e összefüggések és amennyiben igen, ezek milyen formában jelennek meg egyes ágazattípusok között.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×