eur:
395.75
usd:
372.68
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Viharos körülmények között verte a City Haaland góljával a Bayernt

Wisconsin államot is elérte a vihar: kétszer is félbe kellett szakítani a Manchester City és a Bayern München mérkőzését a Green Bay-ben lévő Lambeau Fielden. A végeredmény: Erling Haaland góljával az angol bajnok 1-0-ra megverte a németet.

Haaland most játszott először a Cityben, több mint két évtizeddel azt követően, hogy édesapja is szerepelt a klubban. A mérkőzés legjobbjának választott Jack Grealish labdáját értékesítette.

A Kicker beszámolója szerint „A kezdőrúgást – a rossz idő ellenére 15 perccel elhalasztották. Az előrejelzés alapjául szolgáló műszer azt mutatta, eső várható, zivatar nem. A prognózis azonban nem volt egészen megfelelő. Két perccel a kezdés után a fényshow folytatódott a Green Bay feletti, antracit színű esti égen. A játékvezető bő tíz percig nézte a helyzetet. Majd miután Erling Haaland révén a Manchester City 1-0-s előnyt szerzett, a játékvezető megszakította a mérkőzést. Villámlás, mennydörgés, eső, vihar. A szurkolók eltűntek a lelátók mögött, mire fél óra múlva megérkezett a bejelentés: folytatják. A show-nak folytatódnia kell. Éljenzés tört ki, Laola-hullám járta át a közönséget. Mindannyian, a 78 128 néző egyaránt szerette volna a folytatást.

Az 57 perces szünet után újra elindult a labda. Lerövidített, mindössze 40 perces félidőkkel és csupán ötperces szünettel, a játékosok be sem mentek az öltözőbe.”

Egyébként ez volt az első labdarúgó-mérkőzés, amelyet a híres NFL-csapat, a Green Bay Packers pályáján rendeztek.

A City az Éderson – Joao Cancelo, Rúben Dias (Walker, 57.), Ake, Wilson-Esbrand (Lewis, 81) – Rodrygo, De Bruyne, Bernardo Silva (Phillips, 65.) – Mahrez (Palmer, 65.), Haaland (Alvarez, 41.), Grealish összeállításban játszott.

A Bayern: Neuer (Ulreich, 41.) – Pavard (Nianzou, 70.), Upamecano (De Ligt, 52.), Hernandez (Stanisic, 70.), Davies (Vidovic, 70.) – Kimmich, Sabitzer (Gravenberch, 52.) – Gnabry (Wanner, 70.), Sané (Musiala, 52.), Coman (Mazraoui, 41.) – Müller (Zirkzee, 70.). Csak Joshua Kimmich játszott végig, De Ligt bemutatkozott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×