eur:
389.2
usd:
363.72
bux:
68263.41
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Erik Ten Hag, az Ajax vezetőedzője csapatának a Tottenham Hotspur ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében játszott első mérkőzése előtt Londonban 2019. április 30-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Alkohol- és mobiltilalom, szájzár - Vasszigor jön a Manchester Unitednál

A magánszakácsok kora is lejárt, "céges konyha" lesz.

Médiaértesülések szerint szigorú szabályokat vezetett be a klubnál a Manchester United labdarúgócsapatának új vezetőedzője, Erik ten Hag.

A Telegraph és a Daily Mail úgy tudja: a holland szakember megtiltotta a játékosoknak, hogy a meccsek hetében alkoholt fogyasszanak - a szabályozás tehát tulajdonképpen az egész szezonra vonatkozik.

Ezen kívül a futballisták súlyát rendszeresen ellenőrzik, és büntetésre számíthatnak, ha nem hozzák a formájukat. Ten Hag intézkedései nyomán a magánszakácsok kora lejárt az MU-nál, az egyesület saját konyhát üzemeltet, és minden játékosnak azt javasolja, hogy ott étkezzen.

A közös étkezések során tilos lesz mobiltelefont használni, késés esetén pedig - ez nemcsak az étkezésre, hanem az edzésre és a megbeszélésekre is vonatkozik - pénzbírság vagy más büntetés várható.

Ten Hag arra is figyelmeztette a játékosait, hogy az öltözőben elhangzott vagy történt dolgokat ne tárják a nyilvánosság elé.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×