eur:
393.5
usd:
364.46
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Fucsovics Márton a kazah Alekszandr Bublik ellen játszik a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyesének első fordulójában 2022. június 27-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Fucsovics Márton egy ideig nem játszik

Most a pihenés és az erősítés ideje jött el.

A Római Teniszakadémián zajló WTA-tornára kilátogató Fucsovics Márton elmondta: "Wimbledon óta próbálok lazítani és feltöltődni, ütőt nem fogtam mostanában. A makacs hátsérülésem nagyjából rendbe jött, csinálom a kardiót és a kondit, aztán a jövő hónapban következik a US Open, illetve előtte egy-két felvezető verseny" - fejtette ki a 30 éves játékos, mielőtt nekiállt volna autogramokat osztogatni a szurkolóknak.

Egyik edzője, Nagy Zoltán kiemelte, az a legfontosabb, hogy tanítványa mentálisan és fizikálisan is rendbe jöjjön.

"Egy hosszabb hazai felkészülést tervezünk, mindenre hagyunk elég időt, hogy minél jobban sikerüljön az észak-amerikai keménypályás szezon"

- tette hozzá a tréner.

A Davis Kupa-válogatott vezére amiatt rontott a héten 38 helyet, hogy oroszok és fehéroroszok kizárása miatt Wimbledon után nem osztottak ranglistapontokat, így elvesztette a tavalyi negyeddöntőért kapott 350 pontot.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×