eur:
394.72
usd:
363.87
bux:
65508.88
2024. március 19. kedd Bánk, József
PARIS, FRANCE - MAY 27: Carlos Alcaraz of Spain plays against Sebastian Korda (not seen) of USA in the menâs third round match at the French Open tennis tournament, Roland âGarros, Paris, France on May 27, 2022. (Photo by Mine Kasapoglu/Anadolu Agency via Getty Images)
Nyitókép: Anadolu Agency

Alcaraz és Hacsanov a nyolcaddöntőben a Roland Garroson

A hatodik helyen kiemelt spanyol Carlos Alcaraz és a 21.-ként rangsorolt orosz Karen Hacsanov bejutott a nyolcaddöntőbe a párizsi francia nyílt teniszbajnokságon.

A péntek késő esti programban Alcaraz az amerikai Sebastian Kordát verte három szettben, míg Hacsanov a brit Cameron Norrie-nál bizonyult jobbnak négy játszmában.

A 19 éves spanyol teniszező 2006 óta a legfiatalabb férfi játékos a legjobb 16 között a Roland Garroson - akkor Novak Djokovic jutott tinédzserként a nyolcaddöntőbe. Alcaraz a mostani győzelemmel egyben visszavágott a 21 esztendős Kordának az áprilisi, monte-carlói vereségért, amely az egyetlen kudarca volt az idei salakpályás szezonban.

Alcaraz és Hacsanov egymással csap majd össze a 16 között.

Eredmények, 3. forduló (a nyolcaddöntőbe jutásért):

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Kereskedés külföldi részvényekkel- díjmentes, interaktív online előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel- díjmentes, interaktív online előadás

Ahhoz, hogy belevágj a külföldi részvényekkel való kereskedésbe, először is érdemes tisztázni, hogy miért szeretnél ezen a területen tevékenykedni. Lehet, hogy egy adott iparág vagy cég nemzetközi növekedési lehetőségei érdekelnek, vagy egyszerűen csak diverzifikálni szeretnéd befektetéseidet a hazai piacokon túl. Bármelyik is legyen az indító motivációd, fontos lépések várnak rád az induláshoz, melyeket mind megvitatunk soron következő online előadásunkon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×