eur:
393.16
usd:
366.58
bux:
66841.01
2024. április 25. csütörtök Márk
Erik Ten Hag, az Ajax vezetőedzője csapatának a Tottenham Hotspur ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében játszott első mérkőzése előtt Londonban 2019. április 30-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Megtalálta megmentőjét a Manchester United

Az Ajax Amsterdamtól érkezik az új szakvezető.

Nyártól Erik ten Hag ül le a Manchester United labdarúgócsapatának kispadjára. Az angol klub a honlapján jelentette be, hogy az 52 éves szakember 2025 júniusáig szóló szerződést ír alá, amely további egy évvel meghosszabbítható.

"Hatalmas megtiszteltetés, hogy a Manchester United menedzserévé neveztek ki, nagyon izgatott vagyok az előttem álló kihívás miatt. Tisztában vagyok a klub fantasztikus történelmével, szurkolói szenvedélyével, a célom az, hogy olyan csapatot alakítsak ki, amely képes nagy sikereket elérni" - nyilatkozta Erik ten Hag.

A tréner megjegyezte, nehéz lesz távoznia az Ajaxtól, de egyúttal biztosítja a drukkereket, hogy a szezon sikeres lezárására fog törekedni.

Erik ten Hag 2017 decembere óta irányítja az amszterdami csapatot, 210 mérkőzésen 156 győzelem, 25 döntetlen és 29 vereség, két-két bajnoki cím és kupagyőzelem a mérlege Hollandiában, ezen kívül 2019-ben az elődöntőig, idén a nyolcaddöntőig vezette az együttest a Bajnokok Ligájában.

Az MU - amelyet az idény végéig a német Ralf Rangnick irányít - öt fordulóval a vége előtt a hatodik helyen áll a Premier League-ben.

Címlapról ajánljuk

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Napi átutalási limitet vezet be az OTP a csalások ellen

Napi átutalási limitet vezet be az OTP a csalások ellen

Május 8-án vezeti be a bankkártya használatánál már megszokott, de a bankszámláról indított internet- és mobilbanki átutalásoknál eddig nem létező, szabadon beállítható napi limitösszeget az OTP Bank. A lakossági ügyfelek számára nyújtott biztonsági szolgáltatás alapbeállítása a május 8-i induláskor napi 1 millió forint lesz, amit az ügyfelek saját igényeik szerint akár kisebb vagy nagyobb összegre is átállíthatnak az OTP MobilBankban - közölte a társaság.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×