eur:
395.68
usd:
366.59
bux:
65688.77
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
MOSCOW, RUSSIA  OCTOBER 19, 2021: FC Lokomotiv Moscows Head of Sports and Development Ralf Rangnick gestures during a news conference on the football clubs sporting development strategy. Alexander Shcherbak/TASS (Photo by Alexander Shcherbak\TASS via Getty Images)
Nyitókép: Alexander Shcherbak/TASS/Getty Images

Bejelentették, ki lesz Ole Gunnar Solskjaer utóda a MU élén

A német Ralf Rangnick irányítja a Manchester United labdarúgócsapatát a szezon végéig.

A klub hétfőn erősítette meg a múlt heti szigetországi sajtóértesüléseket, miszerint a 63 esztendős szakember lesz a gárda vezetőedzője, és megbízatása az idény végéig szól. Rangnick munkavállalási engedélyének elintézését követően áll majd munkába, addig viszont továbbra is Michael Carrick felel az első csapat szakmai munkájáért. Az érkező tréner jövő nyártól további két évig tanácsadói szerepkörben marad az MU kötelékében.

John Murtough futballigazgató közölte: Rangnick az elsőszámú kiszemeltjük volt az átmeneti időszakra, köszönhetően közel négy évtizedes edzői és vezetői tapasztalatának, majd köszönetet mondott a Lokomotiv Moszkvának, hogy a tárgyalások során együttműködő magatartást tanúsított.

Rangnick az orosz együttes sportigazgatói posztját hagyja el az MU kedvéért, korábban a Bundesligában egyebek mellett irányította az RB Leipziget, a Schalkét és a VfB Stuttgartot, nem mellékesen pedig olyan ismert fiatal kollégákat mentorált, mint a Bajnokok Ligája-győztes Chelsea-t vezető Thomas Tuchel, illetve a Liverpoolt irányító Jürgen Klopp.

Az MU 13 fordulót követően 18 ponttal a nyolcadik helyen áll az angol bajnokságban, a klub egy hete menesztette a norvég Ole Gunnar Solskjaert. A beugró Carrickkel hét közben a Villarreal otthonában nyert az MU, és biztosította helyét a BL nyolcaddöntőjében, majd vasárnap a Premier League-ben 1-1-es döntetlent ért el a Chelsea vendégeként.

Címlapról ajánljuk

Újabb drámai részletek a németországi buszbaleset ügyében

Egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy mi okozhatta a Lipcse közelében történt buszbalesetet. Az egyik utas szerint a szolgálatban lévő két sofőr baleset idején éles vitát folytatott egymással, ami elterelhette a kormánynál ülő vezető figyelmét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Jó sztorik a magyar tőzsdén

Jó sztorik a magyar tőzsdén

Reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően Európában óvatos emelkedéssel indult a nap,  Amerikában pedig mínuszos nyitásra van kilátás. A magyar piacon jó ma a hangulat, izgalmas befektetési sztorikban nincs hiány: jelentős pluszban áll a Waberer's részvénye, miután kiderült, hogy a társaság sikeresen lezárta a szerb disztribúciós piac meghatározó szereplőjének, az MD International többségi részesedésének felvásárlását. Ezen felül magas forgalom mellett emelkedik a PannErgy részvénye is, miután rekord évről tudott beszámolni a társaság bevétel és profit szinten is. Ami a gazdasági eseményeket illeti, ma az USA-ban a lakáspiaci adatok mellett az 5 éves inflációs várakozásokat is közzéteszik. Legutóbb növekedtek a várakozások, ami semmiképp nem jó hír a Fed számára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×