eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Büntetőhiba után döntetlen Zalaegerszegen

A ráadásban egyenlített a Mezőkövesd.

Büntetőt hibázott, de így is 1-1-es döntetlent ért el Zalaegerszegen a Mezőkövesd a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

A mérkőzés elején sok volt a hiba mindkét oldalon, kevés helyzet alakult ki. A hazai csapat a folytatásban sem tudta felépíteni támadásait, a vendégek jól akadályozták meg a zalaegerszegi akciók kialakítását, miközben ők többször is ígéretes lehetőséget teremtettek.

A szünet után valamivel bátrabban futballoztak a hazaiak, a kövesdi gyors kontráknál pedig fegyelmezetten zártak vissza. Negyedóra elteltével azonban büntetőhöz jutott a Mezőkövesd - Bobál a 16-os vonalán szerelt a játékvezető szerint szabálytalanul -, de Cseri kihagyta. Nem sokkal később videós visszajátszás után Andó-Szabó a hazaiaknak is tizenegyest ítélt, mert Katanec kezére pattant a labda. A vendégek védője emiatt megkapta második sárga lapját, így kiszállt a játékból, Koszta pedig vezetéshez juttatta a zalaegerszegieket.

A ráadásban a ZTE ziccert hibázott, az ellentámadásból pedig a Mezőkövesd - amely a mutatott játék alapján nem érdemelt volna vereséget - egyenlített.

szombat:
Paksi FC-Puskás Akadémia FC 12.30
Gyirmót FC Győr-Kisvárda Master Good 17.00
Újpest FC-Debreceni VSC 19.30

vasárnap:
Ferencvárosi TC-MOL Fehérvár FC 17.30
Budapest Honvéd-MTK Budapest 19.45

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×