eur:
393.79
usd:
365.35
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Merih Demiral, az Atalanta (b) és Cristiano Ronaldo, a Manchester United játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája F csoportjának harmadik fordulójában játszott Manchester United - Atalanta BC mérkőzésen Manchesterben 2021. október 20-án.
Nyitókép: Merih Demiral (b) és Cristiano Ronaldo a labdarúgó Bajnokok Ligája F csoportjának harmadik fordulójában játszott Manchester United - Atalanta BC mérkőzésen 2021. október 20-án. MTI/AP/Dave Thompson

Kétgólos hátrányból fordított a Manchester United

Cristiano Ronaldo szerezte a Manchester United harmadik gólját az Old Traffordon, aminek köszönhetően minden angol csapat győzelemmel zárta a fordulót.

MANCHESTER UNITED–ATALANTA 0-0: Marcus Rashford nagy helyzetet hagyott ki a 3. percben., a kapumellé lőtt. A játékvezető szerint lesről indult, de nem így volt.

YOUNG BOYS–VILLARREAL 0-1: A svájciak az első hazai meccsükön, a MU ellen is hátrányba kerültek, de akkor nyertek. A hátrány most is megvan, Yeremi Pino góljával vezet a Villarreal.

CHELSEA–MALMÖ 1-0: Andreas Christensen révén vezet a londoni csapat.

MANCHESTER UNITED–ATALANTA 0-1: Egy kicsit hasonló támadásból, amelyet a Ferencváros nem váltott gólra a Celtic elleni meccs 3. percében, Zappacosta beadása után Pasalic belőtte a labdát a manchesteri kapuba.

YOUNG BOYS–VILLARREAL 0-2: Már kettő a spanyolok előnye, Gerard Morenónak járt az ünneplés.

CHELSEA–MALMÖ 2-0: Jorginho tizenegyből növelte a címvédő előnyét.

MANCHESTER UNITED–ATALANTA 0-2: Demiral lefejelt egy szöglet után két angol válogatott védőt, Shaw-t és Maguire-t, gól lett a jutalma. Bombameglepetés.

Három pályán, három mérkőzésen (Benfica–Bayern, Lille–Sevilla, Zenit–Juventus) még nincs gól. Szünet mind a hat meccsen.

CHELSEA–MALMÖ 3-0: Kai Havertz gólja után puszta formalitás a folytatás.

MANCHESTER UNITED–ATALANTA 1-2: Rengeteg kihagyott helyzet után Marcus Rashford eredményes volt, szépített.

CHELSEA–MALMÖ 4-0: Újabb félidő, újabb Chelsea-tizenegyes, újabb Jorginho-gól.

BENFICA–BAYERN MÜNCHEN 0-1: Miután a 43. percben Robert Lewandowskitól, az 52. percben Thomas Müllertől is elvett egy gólt a VAR, Leroy Sane találatával vezetnek a bajorok.

MANCHESTER UNITED–ATALANTA 2-2: Harry Maguire, tőle szokatlan módon, lábbal kiegyenlített.

MANCHESTER UNITED–ATALANTA 3-2: Cristiano Ronaldónak nem volt nagy meccse. „Csak”, úgy tűnik, győztes gólt fejelt.

BENFICA–BAYERN MÜNCHEN 0-2: Everton öngóljával alighanem eldőlt a mérkőzés.

YOUNG BOYS–VILLARREAL 1-2: Elia szépített.

BENFICA–BAYERN MÜNCHEN 0-3: Lewandowski azért csak meglőtte a maga gólját.

ZENIT–JUVENTUS 0-1: Kulusevski góljával a Juve őrzi a százszázalékos mérleget.

BENFICA–BAYERN MÜNCHEN 0-4: Ahhoz képest, milyen nehezen született az első, kiütés a vége. Leroy Sané duplázott.

YOUNG BOYS–VILLARREAL 1-3: Gerard Moreno döntött.

YOUNG BOYS–VILLARREAL 1-4: Chukwueze sem hibázott.

Bajnokok Ligája, csoportkör, 3. forduló. Szerdai mérkőzések:

E csoport: FC Barcelona–Dinamo Kijev 1-0. Benfica–Bayern München 0-4. Az állás: 1. Bayern München 9 pont, 2. Benfica 4, 3. Barcelona 3, 4. Dinamo Kijev 1.

F csoport: Young Boys–Villarreal 1-4, Manchester United–Atalanta 3-2. Az állás: 1. Manchester United 6 pont, 2. Villarreal 4, 3. Atalanta 4, 4. Young Boys 3.

G csoport: Salzburg–VfL Wolfsburg 3-1, Lille OSC–Sevilla 0-0. Az állás: 1. Salzburg 7 pont, 2. Sevilla 3, 3. Wolfsburg 2, 4. Lille 2.

H csoport: Chelsea–Malmö 4-0, Zenit–Juventus 0-1. Az állás: 1. Juventus 9 pont, 2. Chelsea 6, 3. Zenit 3, 4. Malmö 0.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×