eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Gerard Pique, a Barcelona játékosa (b) ünnepel, miután gólt szerzett a labdarúgó Bajnokok Ligája E csoportjának harmadik fordulójában játszott FC Barcelona - Dinamo Kijev mérkőzésen Barcelonában 2021. október 20-án.
Nyitókép: Gerard Pique (b) ünnepel, miután gólt szerzett a labdarúgó Bajnokok Ligája E csoportjának harmadik fordulójában játszott FC Barcelona - Dinamo Kijev mérkőzésen 2021. október 20-án. MTI/EPA/EFE/Alejandro Garcia

Ilyen sem volt még idén ősszel: BL-meccset nyert a Barcelona

Két mérkőzést játszottak kora este a labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai programjában: Barcelona–Dinamo Kijev 1-0, Salzburg–Wolfsburg 3-1.

SALZBURG–WOLFSBURG 1-0: Karim Adeyemi, a német futball egyik legnagyobb ígérete, gólt szerzett a németek ellen.

SALZBURG–WOLFSBURG 1-1: Egy másik német tinédzser, Nmecha kiegyenlített.

BARCELONA–DINAMO KIJEV 0-0: Még az első húsz perc sem telt a Camp Nouban, amikor már szórványos füttyszó hallatszik.

BARCELONA–DINAMO KIJEV 0-0: Egyéni hiba után Luuk de Jong helyzetbe került, Buscsan bravúrral védett.

BARCELONA–DINAMO KIJEV 1-0: Vezet a Barcelona, Jordi Alba átemelte a labdát a védők fölött, Gerard Piqué pedig estében a hálóba lőtt.

SALZBURG–WOLFSBURG 1-1: Lassítottak a csapatok, nem változott az állás.

BARCELONA–DINAMO KIJEV 1-0: Félidő a Camp Nouban.

SALZBURG–WOLFSBURG 1-1: Szünet Salzburgban is.

BARCELONA–DINAMO KIJEV 1-0: Ronald Koeman majdnem felrobbant a kispadon, azt látva, hogy A kapus bizonytalankodását kihasználnó Ansu Fati háttal a kapunak mellé emelt – ahelyett, hogy visszapasszolta volna a labdát a kapuval szemben álló társaknak.

SALZBURG–WOLFSBURG 2-1: Okafor góljával előnyben az osztrák bajnok.

BARCELONA–DINAMO KIJEV 1-0: Ronald Koeman folyamatosan cserél, Sergio Agüero is a pályán. Peregnek a percek, a Dinamo Kijev támadása nem veszélyesek, a Barcelona pedig kényelmesen futballozik.

SALZBURG–WOLFSBURG 3-1: Eldőlni látszik a találkozó, Okafor újabb gólt szerzett. A bayern csak este játszik, s favoritja a mérkőzésének a Benfica ellen, de a németek közül tegnap az RB Leipzig és a Dortmund már kikapott, s most a Wolfsburgnak sem megy jobban.

BARCELONA–DINAMO KIJEV 1-0: Vége a mérkőzésnek, Gerard Piqué góljával győzött a Barcelona. Első gólját és első pontjait szerezte a mostani kiírásban.

SALZBURG–WOLFSBURG 3-1: Vége, kétgólos győzelmet aratott az osztrák bajnok, s ezzel vezeti a csoportját.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×