eur:
395.3
usd:
372.35
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor
Babos Tímea a lengyel Iga Swiatek ellen játszik a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság női egyesének második fordulójában 2020. január 22-én. Babos 3:6, 2:6 arányú vereségett szenvedett és búcsúzott a bajnokságtól.
Nyitókép: MTI/EPA/Lynn Bo Bo

Babosék búcsúztak párosban

Wimbledonban kétszer volt döntős, most az első körben kiesett.

Babos Tímea, a francia Kristina Mladenovic oldalán 6:1, 6:2-re kikapott a Zarina Dijasz, Arina Rodionova kazah, ausztrál kettőstől a wimbledoni teniszbajnokság női páros mezőnyének 1. fordulójában, így nem jutott a 32 közé.

Babosék nagyon rosszul, 0:4-gyel kezdtek, és ezzel tulajdonképpen el is ment az első játszma, melyet végül 36 perc alatt 6:1-re nyert meg a rivális. A második szett is pocsékul indult számukra (0:3), majd ugyan feljöttek 4:2-re, de ez kevésnek bizonyult. A csata 1 óra 13 percig tartott.

A Babos, Mladenovic duó hosszabb szünet után állt újra össze, és második kiemeltként vágott neki a viadalnak. A kétszeres világbajnok, négyszeres GS-győztes duó legutóbb tavaly a Roland Garroson játszott együtt, amelyet megnyert.

A magyar játékos 2014-ben Mladenoviccal, 2016-ban pedig a kazah Jaroszlava Svedovával döntős volt női párosban Wimbledonban.

Babos kedden az egyes nyitófordulójában búcsúzott, és vár még rá Fucsovics Márton oldalán a vegyes páros Londonban.

Címlapról ajánljuk
Rezeg a léc mindkét spanyol alakulatnál
BL élőben

Rezeg a léc mindkét spanyol alakulatnál

Egygólos előnyről kezdték a negyeddöntő-visszavágót a BL-ben, 6 napja a Barcelona Párizsban 3-2-re verte a PSG-t, az Atlético otthon 2-1-re a Borussia Dortmundot. A keddi továbbjutók egymás ellen mennek a döntőért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

A tegnapi meredek amerikai lefordulást követően a rossz hangulat átragadt Európára is, nagy esést láthattunk ma a kontinens piacain, ebben a kedvezőtlen nemzetközi miliőben a magyar tőzsde is lefordult, a BUX közel 3 százalékos mínuszban zárt, a blue chipek közül pedig az OTP teljesített legrosszabbul. Az amerikai tőzsdéken vegyes mozgásokat hozott a keddi nap: csak a Dow tudott pluszban zárni. Részvénypiaci témákkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×