eur:
393.19
usd:
367.91
bux:
66158.65
2024. április 24. szerda György
Hosszú Katinka egy edzés előtt Nápolyban 2020. február 26-án. A világklasszis úszónő az ötödik olimpiájára készül. A tokiói ötkarikás játékokat július 24. és augusztus 9. között rendezik.
Nyitókép: MTI/AP/Andrew Medichini

18 millió forintot értek Hosszú Katinka ellopott edzéstervei

Ellopták a háromszoros olimpiai bajnok úszónő sikerreceptjét, a tolvaj nincs meg, de a vásárlóról fénykép készült.

Néhány hete derült ki, hogy egy magyar szakember Németországban a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka edzésterveit árulta. Akkor Wladár Sándor, az úszószövetség (MÚSZ) elnöke is elismerte, az úszónő a segítségüket kérte az ügyben.

A Blikk úgy tudja, hogy egy magyar szakember külföldön házalt a felkészülés tervekkel, sőt, már értékesítette is: Németországban lebukott az, aki megvásárolta a dokumentumokat. A lap szerint a MÚSZ kapott egy fényképet róla, ami segítheti felgöngyölíteni a történetet, így eljutni az elkövetőhöz. A tolvaj 50 ezer eurót (18 millió forintot) kapott az ellopott tervek átadásáért cserébe.

Azt továbbra sem tudni, melyik magyar tréner adta el Hosszú Katinka szellemi termékét, és azt sem tudni, a rendőrségen tett-e feljelentést Hosszú vagy akár a MÚSZ az eset kapcsán.

Hosszú Katinka menedzsmentje nem kívánt reagálni arra, tud-e arról, hogy előrelépés történt az edzésterv értékesítése kapcsán indult ügyben. A sportoló a tokiói felkészülésre koncentrál, mással nem kíván most foglalkozni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×