eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Hosszú Katinka egy edzés előtt Nápolyban 2020. február 26-án. A világklasszis úszónő az ötödik olimpiájára készül. A tokiói ötkarikás játékokat július 24. és augusztus 9. között rendezik.
Nyitókép: MTI/AP/Andrew Medichini

Valószínűtlenül nagy pénzért lophatták el Hosszú Katinka edzéstervét

Állítólag egy magyar edző 50 ezer euróért adta el Németországban. A Magyar Úszószövetség fegyelmit indított az ügyben.

Hosszú Katinka edzésterveit egy meg nem nevezett magyar edző Németországban árulta és adta el 50 ezer euróért, vagyis nagyjából 18 millió forintnak megfelelő összegért – írja a blikk.hu.

A lapnak Wladár Sándor, a Magyar Úszószövetség elnöke azt mondta, a háromszoros olimpiai bajnok úszó kérte a szervezetet az ügy tisztázására: „Elmondtam neki, mindent megteszünk, hogy rátaláljunk a tettesre. Fegyelmi eljárást indítottunk, s ha kiderül, ki az elkövető, élete végéig szóló eltiltásra számíthat, míg a bajnoknő több millió forintos kártérítést is követelhet tőle” – nyilatkozott a szövetségi elnök.

Hosszú Katinka a 2012-es, londoni olimpia után kezdett későbbi férje, az amerikai Shane Tusup irányításával edzeni, később Petrov Árpád lett az edzője, most pedig Nagy József segítségével készül. Tusup és Nagy nem kívánt nyilatkozni az ügyben, a versenyzőt 2018 nyara és 2019 novembere között edző Petrov viszont azt mondta, hogy ő nem hisz abban, hogy valaki értékesítette volna a sportoló edzéstervét, pláne nem 18 milliós összegért, már csak azért sem, mert egy ilyen edzésterv személyre szabott, másnak önmagában használhatatlan.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×