eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
A német Michael Oenning, az Újpest új vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójában játszott Újpest FC - MOL Fehérvár FC mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2021. január 23-án. A fehérvári csapat 5-0-ra győzött.
Nyitókép: Kovács Tamás

A lehető leghosszabb volt az Újpest-Mezőkövesd kupanegyeddöntő

Büntetőrúgásokkal dőlt el a továbbjutás.

Elsőként az Újpest jutott be az elődöntőbe a labdarúgó Magyar Kupában, miután kedden tizenegyesekkel legyőzte a tavaly döntős Mezőkövesdet.

Már az első félidőben is a fővárosi csapat játszott fölényben, de komoly gólhelyzetet akkor még nem tudott kialakítani, a vendégcsapat viszont Vadnai révén a 33. percben megszerezte a vezetést. A hazai egyenlítés a 74. percben érkezett a csereként beállít Perosevic jóvoltából. Az eredmény a maradék időben nem változott, majd a hosszabbításban sem, így tizenegyesrúgások következtek. Az első párban a mezőkövesdi Vujtus, az ötödikben pedig az újpesti Kastrati hibázott, aztán a hatodikban Stieber pontosan célzott, Besirovic viszont rontott, így az Újpest várhatja a szerdai sorsolást.

MOL Magyar Kupa, negyeddöntő:

Újpest FC-Mezőkövesd Zsóry FC 1-1 (0-1, 1-1, 1-1) - tizenegyesekkel: 5-4

szerdán játsszák:

MOL Fehérvár-Budafoki MTE 14.30

Kisvárda Master Good-ZTE FC 15.00

Debreceni VSC (NB II)-MTK Budapest 17.30

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×