eur:
392.03
usd:
366.78
bux:
0
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Milák Kristóf a férfi 100 méteres pillangóúszás döntője után a 18. vizes világbajnokságon a dél-koreai Kvangdzsuban 2019. július 27-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Milák Kristóf újra kivizsgáltatja magát, Cseh László hazautazott az ob-ról

A szerdai előfutamban úszott olimpiai A szintes idejét követően a csütörtök délelőtti fináléban is győzött 200 m vegyesen Kós Hubert az úszók kaposvári, olimpiai kvalifikációs országos bajnokságán.

Az UTE 17 éves versenyzője ezúttal valamivel gyengébb idővel diadalmaskodott, mint amit egy nappal korábban teljesített, és nem tudott összecsapni a 35 éves Cseh Lászlóval, aki visszalépett és nem fog már versenyezni a Csik Ferenc Uszodában zajló eseményen.

A kétszeres világbajnok haza is utazott Kaposvárról, edzője a Nemzeti Sportnak nyilatkozott az ügyről.

„Igen, Laci elment. Meglehetősen le van lombozódva, sok minden összejött most neki, és nem csak az úszásra gondolok – válaszolt a Nemzeti Sport megkeresésére Plagányi Zsolt. – Lacinak ez az ötödik olimpiai ciklusa, a szervezete is arra »emlékszik«, hogy most pihenőidő van.

Hiába győzködjük mi a testét a munkával, ha az leengedett.

Pedig egyébként az edzéseken nagyon tisztességesen dolgozott. Természetesen szólt, hogy hazamegy. És nem, nem volt ellenvetésem, ugyan miért lett volna most? Majd később leülünk, és megbeszéljük, hogyan tovább.”

Még szerdán második lett 200 méter pillangón a szám világbajnoka és világcsúcstartója, Milák Kristóf, aki ezúttal 50 méteren szerezte meg az ezüstérmet:

"Igazából magam miatt indultam el ezen az országos bajnokságon, elsősorban azért, hogy felmérjem a károkat, amit a Covid-fertőzés okozott. Azon túl, hogy tényleg sok izmot veszítettem, például a karjaim még csak nem is hasonlítanak arra, ahogy tavaly néztek ki, ugyanazt érzem, amit sok más sportoló, aki átesett ezen a betegségen, hogy hosszan tartó utóhatások vannak" - idézte a Magyar Úszó Szövetség a 20 esztendős sportolót.

Milák hozzátette, ez nem ugyanaz, mint amikor "kihagysz valami miatt több hetet, és aztán edzetlennek érzed magad, mert azon lehet segíteni".

"Ez valami más, valami nagyon furcsa fáradtság, aminek a konkrét testi okait eddig nem tudták megállapítani, úgyhogy szerintem megyek újra kivizsgálásokra.

Aztán ha tényleg nem más, mint az edzetlenség, akkor talán megnyugszom, mert inkább legyen ez, minthogy próbálok pörögni ezerrel, de van valami rejtélyes betegségem. Azért a százat nagyon várom, az finom kis mulatság lesz" - fűzte hozzá.

Címlapról ajánljuk
Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×