eur:
388.71
usd:
361.75
bux:
68900.51
2024. május 8. szerda Mihály
Madrid, 2017. április 18.Zinedine Zidane, a spanyol Real Madrid francia vezetőedzője a Bayern München elleni labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágó mérkőzésen a madridi Santiago Bernabeu stadionban 2017. április 18-án. (MTI/EPA/Juanjo Martin)
Nyitókép: MTI/EPA/Juanjo Martin

Sajtóértesülés: Zinédine Zidane felhívta Szoboszlai Dominikot

A 20 éves, magyar válogatott labdarúgó távlati terveiről érdeklődhetett.

A német Bild című lap úgy tudja - ez alapján pedig már a spanyol sportsajtóban is megjelent -, hogy Zinédine Zidane felhívta az osztrák RB Salzburg magyar válogatott középpályását, Szoboszlai Dominikot, hogy távlati terveiről érdeklődjön, illetve hogy januárban írjon alá Madridba.

A 25 millió eurós kivásárlási árú játékos a Real Madrid edzőjén kívül persze másokat is érdekel, a Real viszont két, "eladósorba került" játékosa (Isco, Luca Jovic) értékesítéséből könnyedén megszerezhetné Szoboszlait.

Ha nem sietnek Madridban, lecsúszhatnak a futballistáról, a minap az Infostart is megírta, hogy a stabil BL-résztvevő Lipcsében már szinte minden készen áll Szoboszlai Dominik fogadására, a labdarúgónak azonban még feladatai vannak az elitsorozatban a Salzburg játékosaként.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×