eur:
395.31
usd:
371.18
bux:
65093.91
2024. április 19. péntek Emma
Szoboszlai Dominik, a Red Bull Salzburg középpályása, miután csapata 5-0-ra győzött a másodosztályú Austria Lustenau ellen a labdarúgó Osztrák Kupa klagenfurti döntőjében 2020. május 29-én. Szoboszlai szabadrúgásból gólt szerzett a koronavírus-járvány miatt szurkolók jelenléte nélkül játszott mérkőzésen.
Nyitókép: MTI/EPA/Christian Bruna

Szoboszlai Dominik ezzel a góllal tehetett pontot felejthetetlen salzburgi története végére - videó

Az osztrák foci "őszének" salzburgi szempontból vége, ahogy a magyar válogatott labdarúgó RB Salzburg-sztorijának is nagy valószínűséggel.

Szoboszlai Dominik góllal járult hozzá a Red Bull Salzburg Rapid Wien elleni továbbjutásához a labdarúgó Osztrák Kupa nyolcaddöntőjében.

A magyar légiós csapata első találatát szerezte a hazai pályán 6-2-re megnyert szerdai összecsapáson.

Könnyen lehet, hogy a válogatott középpályásnak ez volt az utolsó gólja a Salzburg színeiben, ugyanis korábban bejelentette, télen távozik a klubtól. Sajtóhírek szerint az osztrákok testvércsapatához, a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is soraiban tudó RB Leipzighez szerződik.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×