eur:
393.83
usd:
367.5
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Szoboszlai Dominik, a Red Bull Salzburg középpályása, miután csapata 5-0-ra győzött a másodosztályú Austria Lustenau ellen a labdarúgó Osztrák Kupa klagenfurti döntőjében 2020. május 29-én. Szoboszlai szabadrúgásból gólt szerzett a koronavírus-járvány miatt szurkolók jelenléte nélkül játszott mérkőzésen.
Nyitókép: MTI/EPA/Christian Bruna

A Kicker bevállalta: ide igazol Szoboszlai Dominik heteken belül

A távozáshoz az "kell", hogy a Salzburg ne verje meg az Atlético Madridot a jövő héten.

Azt írja a német Kicker futballmagazin, hogy a 20 éves, magyar válogatott labdarúgó Szoboszlai Dominik, akiért "egész Európa sorban áll" Salzburgban, vagy jövő nyáron, vagy más most télen a "Red Bull család" lipcsei bázisára költözik át.

Télen akkor válthat, ha jövő szerdán nem győznek az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccsen, ez esetben ugyanis a Salzburg elbúcsúzik a BL-től - igaz, a kiesésre az RB Leipzignek is ugyanúgy van esélye, ha nem bánik el a Manchester Uniteddal.

A tekintélyes Kicker az RB Leipzigről - a szintén magyar válogatott Gulácsi Péter és Willi Orbán kenyéradójáról - a legesélyesebb kérőként ír azok után, hogy az utóbbi pár évben a Lipcse nem kevesebb, mint 18 játékost vásárolt Salzburgból, a Lipcse kvázi osztrák fiókcsapatától.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Valóra vált Moszkva rémálma, újra megindultak a csúcsfegyverek Ukrajnába - Háborús híreink csütörtökön

Valóra vált Moszkva rémálma, újra megindultak a csúcsfegyverek Ukrajnába - Háborús híreink csütörtökön

Mostanra biztossá vált, hogy az Egyesült Államok a hivatalos fegyverszállítmányok megindulása előtt adott Ukrajnának az ATACMS közepes hatótávolságú ballisztikus rakétákból, az Egyesült Királyság pedig Paveway IV-es "okosbombákat" fog adni Kijevnek. Az orosz csapatok előretörése mindeközben rendületlenül tart, több falut is elfoglaltak egyetlen nap leforgása alatt. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×