eur:
394.84
usd:
367.71
bux:
0
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Mick Schumacher, az Alfa Romeo német versenyzője pályabejárást tart a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Eifel Nagydíjának otthont adó nürburgi Nürburgring versenypályán 2020. október 8-án. A futamot október 11-én rendezik.
Nyitókép: Matthias Schrader

Hivatalos: újra lesz Schumacher az F1-ben

Mick Schumacher, a legendás hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia jövőre a Haas istálló színeiben mutatkozik be a Forma-1-ben.

Az észak-amerikai központú csapat szerdán jelentette be, hogy "több évre" leszerződtette a Forma-2-es világbajnoki sorozat összetett pontversenyének éllovasát, aki a most hétvégén Szahírban sorra kerülő utolsó fordulóban szerezheti meg a bajnoki címet.

A Haas kedden közölte, hogy másik versenyautóját az orosz Nyikita Mazepin vezeti majd jövőre.

Mick Schumacher 2019 januárja óta a Ferrari versenyzőakadémiájának a tagja, az olasz autógyár pedig motorbeszállítóként partnere a Haasnak.

Mick édesapja, Michael hét vb-címe mellett 91 futamgyőzelmet aratott az F1-ben, ezeket a rekordokat az idén állította be, illetve döntötte meg a brit Lewis Hamilton.

Az 51 éves Michael Schumacher 2013 decemberében síbalesetben koponyasérülést szenvedett, és azóta sem szerepelt a nyilvánosság előtt. Otthonában ápolják, állapotáról a családja nem ad információt.

A Haas ebben az idényben Kevin Magnussennel és Romain Grosjeannal indult,utóbbi a Bahreini Nagydíjon horrorbalesetet úszott meg szerencsésen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Ukrajna egyre közelebb kerül a NATO-hoz, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Ukrajna egyre közelebb kerül a NATO-hoz, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Antony Blinken amerikai külügyminiszter és Andrij Jermak, az ukrán elnök kabinetfőnöke kedden Washingtonban találkozott, hogy megvitassák a NATO-tagországok azon szándékát, miszerint Ukrajnát közelebb hozzák a szövetséghez. A találkozóra éppen egy héttel a washingtoni NATO-csúcstalálkozó előtt került sor - számolt be a Reuters. Az ukrajnai háború kezdete óta legalább két esetben is tevékenykedtek orosz tengeralattjárók Írország partjainál – írta meg a Bloomberg hírszerzési források alapján. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×