eur:
395.68
usd:
366.57
bux:
65672.55
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Mick Schumacher, az Alfa Romeo német versenyzője pályabejárást tart a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Eifel Nagydíjának otthont adó nürburgi Nürburgring versenypályán 2020. október 8-án. A futamot október 11-én rendezik.
Nyitókép: MTI/AP/Matthias Schrader

Újabb csapat került képbe Mick Schumacher jövőjét illetően

A Haas csapatfőnöke nem ellenezné, hogy Mick Schumacher az istálló színeiben versenyezzen, de kijelentette, ez a Ferrarin múlik.

Felbolydult a méhkas a Forma–1-ben, és nagy harc indult a 2021-es rajtrács még fennmaradó helyeiért elsősorban az Alfa Romeónál és a Haasnál, de az utórengések érinthetik az Alpha Taurit és a Williamst is. A legnagyobb kérdés kétségtelenül az, hogy hol mutatkozik be Mick Schumacher, mert a közelmúltban már a Red Bullnál is azt várták, hogy a hinwili csapathoz kerül, de váratlanul a Haas is belépett a képbe – írja az Origo.

Günther Steiner, az amerikai kézben lévő istálló csapatfőnöke a német Sport1-nek elmondta, „bizonyosan nem ellenezné” a 21 esztendős pilóta érkezését, de ez nem rajtuk múlik.

„A Ferrari dönti el, hogy kit küld, nem mi.

Mi mondhatjuk, hogy ezt vagy azt szeretnénk, de nem tudom, hogy a Ferrarinak milyen szerződése van a juniorokkal” – szögezte le, de nem hagyott kétséget afelől, hogy szívesen látná a csapatban az F2 éllovasát. – „Ki ne szeretné, hogy újra legyen egy Schumacher a Forma–1-ben?” Főleg hogy még jól is versenyez.

Steiner nem tagadta viszont, hogy kapcsolatban áll az olasz gyártóhoz nem kötődő Nyikita Mazepin hátországával. A pletykák szerint az már lényegében eldőlt, hogy az orosz fiatal a Haasnál folytatja.

Magnussennek véget ér?

A híroldal arra is kitér, hogy hétfőn borús hangvételű cikket jelentetett meg Peter Nygaard, a dán B.T. F1-es szakírója a Haasnál versenyző Kevin Magnussen helyzetéről. „99,9 százalékig biztos vagyok abban, hogy a december 13-i szezonzárón Abu-Dzabiban véget ér Kevin Magnussen Forma–1-es pályafutása” – írta a szerző, aki elsősorban a koronavírus számlájára írja honfitársa várható búcsúját.

Nygaard szerint a Haas mindkét pilótáját lecseréli a szezon végén, az Alfa Romeónál és a Red Bull csapatainál nem lát esélyt Magnussen számára, a Williams anyagi elvárásainak pedig nem tud megfelelni.

Címlapról ajánljuk

Újabb drámai részletek a németországi buszbaleset ügyében

Egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy mi okozhatta a Lipcse közelében történt buszbalesetet. Az egyik utas szerint a szolgálatban lévő két sofőr baleset idején éles vitát folytatott egymással, ami elterelhette a kormánynál ülő vezető figyelmét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Jó sztorik a magyar tőzsdén

Jó sztorik a magyar tőzsdén

Reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően Európában óvatos emelkedéssel indult a nap,  Amerikában pedig mínuszos nyitásra van kilátás. A magyar piacon jó ma a hangulat, izgalmas befektetési sztorikban nincs hiány: jelentős pluszban áll a Waberer's részvénye, miután kiderült, hogy a társaság sikeresen lezárta a szerb disztribúciós piac meghatározó szereplőjének, az MD International többségi részesedésének felvásárlását. Ezen felül magas forgalom mellett emelkedik a PannErgy részvénye is, miután rekord évről tudott beszámolni a társaság bevétel és profit szinten is. Ami a gazdasági eseményeket illeti, ma az USA-ban a lakáspiaci adatok mellett az 5 éves inflációs várakozásokat is közzéteszik. Legutóbb növekedtek a várakozások, ami semmiképp nem jó hír a Fed számára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×