eur:
395.75
usd:
372
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Mick Schumacher, az Alfa Romeo német versenyzője pályabejárást tart a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Eifel Nagydíjának otthont adó nürburgi Nürburgring versenypályán 2020. október 8-án. A futamot október 11-én rendezik.
Nyitókép: MTI/AP/Matthias Schrader

Jövőre ismét lehet Schumacher a Forma–1-es mezőnyben

A Haas csapatfőnöke nem zárta ki, hogy két újonccal, köztük Mick Schumacherrel vágnak neki a következő szezonnak.

A Haas mindkét versenyzőjétől megszabadul a szezon végén, Romain Grosjeannak és Kevin Magnussennek is mennie kell. Egyre inkább úgy tűnik, hogy az amerikai csapat merészet húz, és két újoncot hoz a Forma–1-be: Mick Schumachert, illetve a vastag pénztárcával rendelkező Nyikita Mazepint – írja a vezess.hu.

Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke már korábban is célozgatott arra, hogy akár két újonca is lehet a csapatnak, de egyre konkrétabbnak tűnik ez az irány.

"Még nem döntöttünk arról, hogy két újoncot igazolunk-e, de beszélgettünk már erről, a kockázatokról, illetve a lehetőségekről. A csapat számára előny viszont, hogy olyan irányba indulhatunk velük, amilyenbe csak akarunk, és aztán együtt fejlődhetnek a csapattal. Az, hogy még nem volt ilyen, nem jelenti azt, hogy nem is működhet. De benne van a pakliban, hogy rosszul sül el, ezt nem hagyhatjuk figyelmen kívül. Ha végül két újoncra szavazunk, azt úgy fogjuk tenni, hogy előtte alaposan átgondoltuk a dolgot" – mondta Günther Steiner.

Mick Schumacher, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia, jelenleg a Forma–2-es sorozatban két hétvégével, vagyis négy futammal az F2-es szezon vége előtt vezeti a pontversenyt, és elég jó esélyei vannak a cím megszerzésére.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
Az inflációs fordulat egyik legnagyobb elszenvedője nem kapja meg a mentőövet

Az inflációs fordulat egyik legnagyobb elszenvedője nem kapja meg a mentőövet

Nemcsak a forint szenvedte meg az amerikai inflációs kilátások változását, a korábban globális menedékdevizának számító japán jen 34 éves mélypontra gyengült a dollárral szemben. A gyengülés nem belföldi tényezőknek köszönhető, de ez nem jelenti azt, hogy a japán jegybank jövő heti kamatdöntő ülésen ne tudna tenni a jen védelmében. Csakhogy a Bank of Japan most mással van elfoglalva: azzal, hogy kirángassa az országot az őket évtizedek óta sújtó stagnálásból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×