eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A trófea a 2019-2020-as labdarúgó Bajnokok Ligája csapatbeosztásának sorsolásán az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA nyoni székházában 2019. augusztus 5-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Salvatore Di Nolfi

A Bayern négyet szórt Európa egyik legjobb védelmének

A Bayern 4-0-ra verte az Atlético Madridot, az Atalanta ugyancsak 4-0-ra nyert Dániában, a Liverpool győzött az Ajax otthonában. Érdekes mérkőzéseket hozott a labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai játéknapja.

MÜNCHEN: Az első tíz percben Luis Suárez előtt elsuhant a labda, majd Lewandowski kapásból, a levegőből alig tévesztette el a jobb felső sarkot. Nagy csatát vív a Bayern és az Atlético.

MÜNCHEN: Az apai ágon magyar származású Süle közelről az Atlético kapufájára lőtte a labdát.

MANCHESTER: Az este első gólja az FC Portóé, hátrányban a City. A kolumbiai válogatott Luis Diaz szerezte a gólt, Manchester City–FC Porto 0-1.

MANCHESTER: Sergio Agüero büntetőből kiegyenlített. Manchester City–FC Porto 1-1.

HERNING: Újabb kolumbiai gólszerző, Duvan Zapata. Vezetnek az olaszok. Midtjylland–Atalanta 0-1

MÜNCHEN: Kimmich passza után Kingsley Coman elsőrangúan kezelte le a labdát Trippier mögé belépve, majd öt méterről Oblak mellett a kapuba lőtt. Bayern München–Atlético 1-0.

AMSZTERDAM: Öngóllal került előnybe a BL 2019-es győztese, az argentin Nicolas Tagliaficóról került a saját kapujába a labda. AFC Ajax–Liverpool 0-1.

MÜNCHEN: Coman most keresztbe adta a labdát egy kontra végén, Goretzka pedig élesen a jobb sarokba lőtt. Bayern München–Atlético 2-0.

HERNING: Papu Gómez gondoskodott arról, hogy ne Agüero legyen az este egyetlen argentin gólszerzője. Kétgólos előnyben a bergamói csapat. Midtjylland–Atalanta 0-2.

HERNING: Remekel az Atalanta, amely a második vendégcsapat ma, amelyik az első félidőben három gólig jutott. Ezt is kolumbiai játékos szerezte, Luis Muriel. Midtjylland–Atalanta 0-3.

MÜNCHEN: Joao Félix szépített – volna, ha a VAR nem vceszi el a gólt Luís Suárez lesállása miatt. Bayern München–Atlético 2-0.

MILÁNÓ. Romelu Lukaku volt az Inter legjobb gólszerzője az előző idényben, s most is. Góljával vezet az Inter a Gladbach ellen. Inter–Mönchengladbach 1-0.

MILÁNÓ. Viszonylag gyorsan jött az egyenlítés, Ramy Bensebain büntetőből válaszolt. Inter–Mönchengladbach 1-1.

MÜNCHEN: Tolisso elképesztően nagy gólt rúgott 22 méterről a bal felső sarokba. Bayern München–Atlético 3-0.

MÜNCHEN: Kingsley Coman elindult Müller nagyszerű passzából és aztán arcpirító gólt lőtt. Bayern München–Atlético 4-0.

MANCHESTER: Ha nehezen is, de megszületett a City vezető gólja, Ilkay Gündogan a szerzője. Manchester City–FC Porto 2-1.

MANCHESTER: Ferran Torres alighanem bebiztosította az angolok győzelmét. Manchester City–FC Porto 3-1.

MILÁNÓ. Nagyon közeli egy újabb meglepetés, a Gladbach megszerezte a vezetést a San Siróban. A gólszerző Jonas Hofmann. Inter–Mönchengladbach 1-2.

HERNING. Orosz légiós ritkán szerez gólt a Bajnokok Ligájában, most igen: a szeptemberben vett Alekszej Mirancsuk, akinek ikertestvére játszott a magyarok ellen néhány napja, 4-0-ra alakította az állást. Midtjylland–Atalanta 0-4.

MILÁNÓ. Lukaku a 90. percben kiegyenlített. Inter–Mönchengladbach 2-2.

ATHÉN. Az Olympiakosz az egyiptomi Ahmed Hassan Koka révén a hosszabbítás perceiben talált egy gólt. Olympiakosz–Olympique Marseille 1-0.

A nap eredményei

A csoport: Bayern München–Atlético Madrid 4-0, Salzburg–Lokomotiv Moszkva 2-2

B csoport: Real Madrid–Sahtar Donyeck 2-3, Internazionale–Mönchengladbach 2-2

C csoport: Manchester City–FC Porto 3-1, Olympiakosz–Olympique Marseille 1-0

D csoport: Ajax–Liverpool 0-1, Midtjylland–Atalanta 0-4

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 09:32
×
×
×
×