eur:
393.82
usd:
368.26
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Zlatko Junuzovic, a Salzburg játékosa (j) ünnepel csapattársával, Szoboszlai Dominikkal, miután gólt szerzett a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában játszott RB Salzburg - Lokomotiv Moszkva mérkőzésen Salzburgban 2020. október 21-én.
Nyitókép: Zlatko Junuzovic, a Salzburg játékosa (j) ünnepel csapattársával, Szoboszlai Dominikkal, miután gólt szerzett a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában játszott RB Salzburg - Lokomotiv Moszkva mérkőzésen Salzburgban. MTI/AP/Andreas Schaad

Szoboszlai gólt lőtt, kikapott a Real Madrid

Meglepetésekkel folytatódott a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre, sem az RB Salzburg, sem a Real Madrid nem tudott nyerni pályaválasztóként. Sőt, a spanyol bajnok, 0-3-as első félidő után 3-2-re kikapott a Sahtartól. Szoboszlai Dominik gyönyörű gólt lőtt a Lokomotiv Moszkva elleni 2-2-es meccsen.

SALZBURG: Szoboszlai Dominik az osztrák bajnok kezdő csapatában kapott helyet.

MADRID: Sok a hiányzó a Madridban, Daniel Carvajal,Sergio Ramos, Toni Kroos és Karim Benzema sem játszik, utóbbi kettő a padon ül. Az ukránoknál Taison hiányzik, de így hat brazil szerepel a kezdő tizenegyben. A csapat keretében 11 brazil és két honosított brazil van, ez BL-csúcs. A Real Madridnál is játszik három brazil, Éder Militao, Casemiro és Rodrygo.

MADRID: Courtois bravúrral édte Marlos kísérletét. Szenved a madridi védelem a villéámléptű ukrán-brazilokkal.

SALZBURG: Marko Nikolics, a Videoton korábbi edzője jól megszervezte a Lokomotiv védelmét. Eddig egyedül Szoboszlai 18 méteres lövése érdemelt említést.

SALZBURG: Emlékeznek még Ederre? Nem a brazilra, a portugálra! Ő lőtte a 2016-os Európa-bajnokságot eldöntő gólt. Most meg vezetést szerzett az oroszoknak, miután befejelte Zsemaletgyinov labdáját. Salzburg~Lokomotiv Moszkva 0-1.

MADRID: Vezet a Sahtar, a balhátvéd, Viktor Kornyijenko nagy szólója után a brazil Teté 14 méterről pontosan kilőtte a jobb alsó sarkot. Real Madrid–Sahtar Donyeck 0-1.

MADRID: Már kettővel vezetnek az ukránok, Teté lövését még kiütötte Courtois, de a Dentinho elől menteni akaró Varane a saját kapujába rúgta a labdát. Real Madrid–Sahtar Donyeck 0-2.

MADRID: Solomon, Teté, Solomon támadás után, a brazil által visszasarkalt labdát az izraeli játékos a jobb alsóba lőtte. Real Madrid–Sahtar Donyeck 0-3.

SALZBURG: Szoboszlai sok támadásban benne van, de egy felesleges szabálytalanság miatt sárga lapot is kapott.

MADRID: Vége az első félidőnek, az ukránok 3-0-ra vezetnek.

SALZBURG: Kevéssel az első játékrész vége előtt kiegyenlített az osztrák bajnok, Szoboszlai Dominik majdnem olyan látványos gólt rúgott, mint a törököknek, a labda most is a kapufáról vágódott a hálóba.A bécsi Kronen Zeitung azt írta rá: Szoboszlai álomgólját egyenlített a Salzburg. Salzburg–Lokomotiv 1-1

MADRID: Luka Modric 30 méteres lövésével szépített a Real Madrid az 50. percben. Real Madrid–Sahtar Donyeck 1-3.

MADRID: A Sahtar két óriási helyzetet hagyott ki, értékelhetetlen a Real Madrid-védők teljesítménye.

SALZBURG: Junuzovic megszerezte a vezetést az osztrákoknak. Salzburg–Lokomotiv 2-1

SALZBURG: A salzburgi Koita a kapufát találta telibe.

MADRID: Vinícius Júnior tizenöt másodperccel a beállása után gólt lőtt, már „csak” 3-2-re vezet a Sahtar.

MADRID: Teté elől Courtois nagy bravúrral mentett, marad a 2-3.

MADRID: Marlon gólt szerzett, de nem ér, Teté 20 másodperccel korábban lesről indult.

SALZBURG: Meglepetésre kiegyenlített a moszkvai csapat, Liszakov a kapuba fejelt. Salzburg–Lokomotiv 2-2

MADRID: A 92. percben Valverde a tizenhatoson kívülről gólt lőtt, de a VAR-ellenőrzés után a játékvezető nem adta meg, mert Vinícius Júnior a kapus előtt, lesen állt. Maradt a 2-3.

SALZBURG: Daka egyedül vezette a labdát a brazil-orosz Guilherme kapujára, de a kapus védett.

Vége mindkét mérkőzésnek: Salzburg–Lokomotiv Moszkva 2-2, Real Madrid–Sahtar Donyeck 2-3.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×