eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Thomas Delaney (b) és Marco Reus (j), a Borussia Dortmund játékosai, valamint Lionel Messi, az FC Barcelona játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában, az F csoportban játszott mérkőzésen Dortmundban 2019. szeptember 17-én. A találkozó gól nélküli döntetlennel ért véget.
Nyitókép: MTI/EPA/Sascha Steinbach

Messi rózsaszín mezben pózol, és elsőként érkezett az edzésre

A hétfő nem csupán a hét, de talán egy új korszak kezdete is a Barcelonánál. Lionel Messi immár újra a keret tagja, mintha mi sem történt volna. De azért nagyon is zajlik az élet, a szokásos edzéseken túl is.

A klub bemutatta új, harmadiknak nevezett mezét a 2020–2021-es idényre. A rózsaszínű dressz elsőre meghökkentő – akadt a klub közösségi oldalán olyan kommentáló, aki megjegyezte, meg kellet volna hagyni ezt a női csapatnak –, de fontosabb, hogy ki mutatta be: Lionel Messi.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

? Oh my ? ?@leomessi

FC Barcelona (@fcbarcelona) által megosztott bejegyzés,

Esetünkben felvetődhet: mi lett volna az előre elkészített promóciós anyaggal, ha az argentin szupersztár tényleg távozik? Vagy éppen meddig várt volna a Barcelona a bemutatóval, ha Messi ügye még tovább húzódik?

Miután a játékos otthonában átesett a kötelező koronavírusteszten, hétfőn edzett a Ciutat Esportivában. Ez az első találkozója Ronald Koemannal. Messi mindenesetre elsőként érkezett meg az edzőközpontba, másfél órával a tréning kezdete előtt.

Az új vezetőedző többször is kijelentette, köré akarja építeni az „új csapatot”.

Jelen állás szerint egy évre, de akadnak a klubnál, akik abban reménykednek, hogy Messi maradna tovább is, ha az eddigi elnök, Josep Maria Bartomeu lemond, vagy leváltják.

Victor Font, az ellenjelölt, immár erre építi a kampányát. Minél előbbre akarja hozni a választást, amelyet egyszer már jövő júniusról márciusra tettek át. Font most még tovább megy: azt állítja, hogy Messi, akinek a szerződése jövő nyáron lejár, már januárban tárgyalhat új kérőkkel. Font szerint azt meg kell előznie az elnökválasztásnak, hogy Messi addigra biztos lehessen abban, változások lesznek a klubnál.

A keretben már most. De Messi maradása új helyzetet teremtett. Kevesebb így a pénz az átigazolásokra, nagy vételre aligha futja. Az egyik kiszemeltet, Lautaro Martínezt az Inter minimum 65 millió euróra tartja, ellenben a Barcelona legfeljebb 65 milliót adna érte. Talán segítheti az üzletet, hogy Arturo Vidal ellenben az Interhez igazolna. A kiszemeltek között van két holland, Memphis Depay és Georgino Wijnaldum.

Az argentin legjobb barátai közül Luis Suárez mégis maradhat, s visszatérhet a kölcsönadásból Philippe Coutinho.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×