eur:
393.74
usd:
365.13
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Letartóztattak egy 12 éves fiút, mert rasszista szöveget posztolt egy Premier League-futballistáról

Angliában a West Midlands-i rendõrség letartóztatott egy 12 éves fiút, aki rasszista üzeneteket küldött a közösségi médiában a Crystal Palace futballistájának, Wilfried Zahának címezve.

Zaha kijelentette, hogy számos gyalázkodó üzenetet kapott a közösségi médiában, mielőtt elutazott volna csapatával az Aston Villa elleni, egyébként később 2-0-ra elveszített mérkőzésre. A Crystal Palace menedzsere, Roy Hodgson „gyávaságnak és megvetendőnek" nevezte a verbális támadást. A Premier League is foglalkozott a 27 éves elefántcsontparti szélsőt sértő üggyel és azt ”teljességgel elfogadhatatlannak" nevezte.

A West Midlands-i rendõrség , miután jelzést kapott az esetről, órák alatt elfogta a mindössze 12 éves elkövetőt, s megerõsítette a letartóztatás hírét.

„Riasztást kaptunk egy olyan rasszista üzenetsorozat miatt, amelyet ma egy labdarúgónak küldtek, és miután megvizsgáltuk őket és kivizsgáltuk az ügyet, letartóztattunk egy fiút" – közölte a rendőrség. – A Solihullból származó 12 éves gyermeket őrizetbe vettük. A rasszizmus nem tolerálható."

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, hatalmas rakétatámadás érte Ukrajnát – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, hatalmas rakétatámadás érte Ukrajnát – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×