eur:
392.9
usd:
366.44
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
2020. február 27-én készített kép Sebastian Vettelről, a Ferrari német versenyzőjéről a Barcelona melletti montmelói pályán tartott tesztelés közben. Május 12-i sajtóhírek szerint a négyszeres világbajnok Vettel az idény végén távozik a Ferrari Forma-1-es csapatától.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Alejandro Garcia

Vettel: itt az esély

A hétvégi Stájer Nagydíjon javítani szeretne Sebastian Vettel, a Ferrari négyszeres világbajnok pilótája, aki a múlt héten ugyanezen a helyszínen, Spielbergben csupán a tizedik helyen végzett a Forma-1 idénynyitóján.

"Itt az esély, hogy jobban teljesítsek, mint egy hete. Egy csomó újabb adatunk van az autóról, amelyekkel dolgozhatunk. Emellett úgy gondolom, sok hasznos dolgot tanultunk az első futamon" - fogalmazott a német versenyző, aki a szezon végén távozik az olasz istállótól.

A Ferrarinak komoly hiányosságai vannak mind az aerodinamika, mind a motor teljesítményének területén, így az előzetesen tervezettnél korábban beveti majd fejlesztéseit. A csapat eredetileg úgy készült, hogy a jövő hétvégi Magyar Nagydíjon használja élesben először az új aerodinamikai csomagját, de hétfőn közölte, már a Stájer Nagydíjon bevethetnek ebből bizonyos elemeket.

"Versenyben vagyunk az idővel, de mindent megteszünk, amit tudunk. A tény, hogy ismét ugyanazon a pályán szerepelünk, újabb okot ad arra, hogy már itt kipróbáljunk néhány fejlesztést" - mondta Mattia Binotto csapatfőnök.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×