eur:
393.82
usd:
365.06
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
2020. június 19-én készült kép, amelyen Novak Djokovic szerb teniszező (k) szurkolóinak körében látható Zárában. 2020. június 23-án Djokovic bejelentette, hogy a koronavírus-vizsgálat fertőzöttséget mutatott ki nála és a feleségénél is az általa kezdeményezett Adria Tour balkáni tenisztorna-sorozat zárai állomása után. A sorozat hátralévő két tornáját törölték.
Nyitókép: MTI/AP/Zvonko Kucelin

Djokovic már nem koronavírusos

A világelső Novak Djokovicnak és feleségének is negatív lett a legutóbbi koronavírus-tesztje.

A szerb teniszező kommunikációs csapata csütörtökön közleményben jelentette be, hogy mindkettőjüket Belgrádban ellenőrizték, ahol azt követően vonultak karanténba, hogy 10 napja kiderült, elkapták a vírust. Egyúttal azt is közölték, hogy a játékosnak és a nejének sem voltak tünetei.

Djokovic az általa szervezett Adria Tour zárai (Zadar) versenyén kapta el a koronavírust, csakúgy mint a bolgár Grigor Dimitrov, a horvát Borna Coric és a szerb Viktor Troicki. A teniszezők és Djokovic felesége mellett a szerb játékos edzője, Goran Ivanisevic, erőnléti edzője, Marko Paniki, továbbá Dimitrov trénere, Christian Groh is fertőzött lett. A sorozatot és annak szervezőit sok bírálat érte amiatt, hogy nem tartották be a higiéniai előírásokat, ráadásul nyilvánosságra került egy videofelvétel, amelyen gondtalanul együtt ünneplő játékosokat látni.

A szervezők már múlt héten bejelentették: az Adria Tour további eseményeit nem rendezik meg. A belgrádi és zárai meccsek után a mezőny Banja Lukában és Szarajevóban is pályára lépett volna, de ezeket az állomásokat törölték.

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×