INFORÁDIÓ
2021. szeptember 21. kedd
Máté, Mirella

teszt

2021.08.30. 21:23

Lassan a csehek is a harmadik oltás útjára lépnek

Csehországban szeptember 20-án kezdődhet meg az emberek harmadik vakcinával való beoltása. A kormány már boltzárral és a szolgáltatások korlátozásával sem számol az ősszel. Az új tanév kezdetén az általános iskolás tanulókat és a középiskolás diákokat kötelezően három koronavírus tesztnek vetik alá.
2021.08.24. 12:31

Így győzd le a nyaralás utáni munkahelyi depressziót!

Elkerülhetetlenül közeleg a nyár vége, a vakáció és az önfeledt szórakozás ideje lassan leáldozik. Egyre többen térnek vissza a dolgos hétköznapokba, vagyis a munkahelyükre, ami nyomot hagy a lelki állapotukon, hangulatukon is. Néhány jó tanács és saját munkahelyi személyiségünk megismerése azonban könnyebbé teheti a visszarázódást.
2021.08.21. 15:56

Csökkenthető a fertőzés utáni karantén időtartama

A koronavírus erősen fertőző megbetegedés, természetén pedig a variánsok megjelenése csak rontott: a fertőzöttektől eddig általában egységes megközelítésben követeltek meg bizonyos hosszúságú izolációt, amit egy friss kutatás eredményei felülírnak.
2021.08.18. 20:05

Pozitív eseteknél sem lesznek üresen kongó iskolák Szlovákiában

Szlovákiában a hamarosan kezdődő új tanévben nem fogják országosan bezárni az iskolákat, és koronavírus-tesztet sem kérnek majd a diákoktól. „Amennyiben pozitív eset jelenik meg az iskolában, a Közegészségügyi Hivatal rendeletei alapján fognak eljárni” – jelentette ki Branislav Gröhling oktatási miniszter, hozzátéve, azt akarják, hogy a tanulók elsősorban jelenléti formában tanuljanak. Az iskolák és óvodák emellett magasabb támogatást kapnak a járványügyi intézkedésekkel kapcsolatos kiadások fedezése érdekében az induló tanévben.
2021.08.12. 09:59

Ez a három, már használt szer lehet az új befutó a koronavírus ellen

Rövidesen megkezdi három, más betegségek ellen alkalmazott szer - az artesunat, az imatinib és az infliximab - Covid-19 elleni kezelésre való hatékonyságának klinikai tesztjét az Egészségügyi Világszervezet (WHO) - jelentette be szerdán Genfben az ENSZ egészségügyi szakosított szervezete.
2021.07.14. 16:45

Vajon milyen vagyok, amikor dolgozom?

Egyre többen térnek vissza a korábbi kerékvágásba a home office időszaka után. A régi-új helyzet ismét lehetőséget ad „munkahelyi énünk” kibontakozására. Saját személyiségünk nemcsak a csapatdinamikát befolyásolja, de meghatározza azt is, hogyan érezzük magunkat saját munkakörünkben, illetve, hogy például hozzánk fordulnak-e a kollégák segítségért, esetleg egy szelet süteményért. Te tudod milyen vagy, amikor dolgozol?
2021.06.20. 15:15

Megvan az első pozitív eset a tokiói olimpián

Az ugandai olimpiai küldöttség egyik tagja szolgáltatta az első pozitív koronavírustesztet azok közül, akik megérkeztek a nyárra halasztott ötkarikás játékok helyszínére, Japánba.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018