eur:
392.87
usd:
365.97
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Pixabay.com

Ilyen zsákoló aligha lesz még egy, visszavonult a veterán Vince Carter - videó

43 éves koráig 22 szezont gyűrt le, sorozatban hét All Star-gálán szerepelhetett.

Huszonkét szezon után visszavonult Vince Carter, az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Atlanta Hawks veterán játékosa.

A 43 éves kosaras csütörtökön egy internetes beszélgetős műsorban jelentette be, hogy hivatalosan is befejezte a játékot.

Cartert az 1998-as amatőr játékosbörze (draft) ötödik helyén választotta ki a Toronto Raptors, a következő idényben az Év újoncának választották, 2000-ben megnyerte a zsákolóversenyt, sorozatban hét All Star-gálán szerepelt.

Pályafutása során megfordult a New Jersey Netsben, az Orlando Magicben, a Phoenix Sunsban, a Memphis Grizzliesben és a Sacramento Kingsben, mielőtt Atlantába szerződött.

Karrierjét 16,7 pontos átlaggal zárta, a mostani, koronavírus-járvány miatt szünetelő szezonban mérkőzésenként öt pontot szerzett ugyanúgy, mint utolsó találkozóján.

Carter 22 idényt és négy különböző évtizedet töltött a ligában, mindkettővel rekorder. Az Atlanta Hawks számára már véget ért az idény, miután az együttes nem szerepel - a tervek szerint július végén kezdődő - 22 csapatos folytatásban.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×