eur:
392.91
usd:
366.44
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Kyle Walker (b) és John Stones, a Manchester City játékosai ünnepelnek a bajnoki trófeával, miután 2-1-re győztek az Aston Villa ellen az angol labdarúgó Ligakupa döntőjében a londoni Wembley Stadionban 2020. március 1-jén.
Nyitókép: MTI/EPA/Andy Rain

Súlyos vétség miatt indít fegyelmi eljárást a Manchester City

Az angol labdarúgó-bajnokság címvédője hátvédje, Kyle Walker ellen lép fel, aki a szigorú kormányzati intézkedések ellenére partit tartott otthonában, mások mellett két prostituáltat is "vendégül látva".

A 29 éves angol válogatott védő múlt heti házibulijáról a The Sun című lap számolt be a hétvégén, külön kiemelve, hogy Walker közvetlenül azt megelőzően rendezte házában a partit, hogy Twitter-oldalán a távolságtartásra vonatkozó állami szabályozás betartásának fontosságáról tett ki egy posztot.

A labdarúgó elismerte a történteket, és a lapnak küldött egy közleményt, melyben bocsánatot kért meggondolatlan tettéért, mellyel csalódást okozott hozzátartozóinak, klubjának, a szurkolóknak és a közvéleménynek.

Walker csapata szintén közleményben reagált és sajnálatát fejezte ki a botrány miatt, egyúttal bejelentette, hogy fegyelmi eljárást indít a játékos ellen.

"A labdarúgók példaképek, a stábunk és játékosaink pedig azért dolgoznak, hogy mindenben támogassák a Nemzeti Egészségügyi Szolgálat, illetve minden a koronavírus-járvánnyal küzdő ember munkáját. Kyle tette közvetlenül ezeket az erőfeszítéseket sértette meg" - írta a Manchester City.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Nagyjából a Magyar Nemzeti Bank várakozásainak megfelelő adatokat vár idén a magyar gazdaságtól Isépy Tamás, a Századvég makrogazdasági üzletágvezetője és Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. Úgy vélik, az elmúlt időszak gazdasági válságainak egyik legfőbb tapasztalata, hogy sokkal több váratlan helyzetre kell felkészülnie a világnak.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×