eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Kai Havertz, a Leverkusen (b) és Daniele Rugani, a Juventus játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája hatodik fordulójában, a D csoportban játszott Bayer Leverkusen - Juventus mérkőzésen a leverkuseni Bay Arénában 2019. december 11-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Friedemann Vogel

Koronavírusos a Juventus futballistája

Pozitív lett Daniele Rugani, a Juventus labdarúgója koronavírus-tesztje.

Az olasz együttes honlapjának szerdai szűkszavú közleménye szerint a hétszeres olasz válogatott hátvéd jelenleg tünetmentes.

A Juventus azt is közölte, hogy eleget tesznek az elkülönítéssel kapcsolatos minden jogszabályi rendelkezésnek, beleértve azokat, akik érintkeztek Ruganival. Az eset nyilvánvalóan érintheti a Juventus jövő heti, az Olympique Lyon elleni Bajnokok Ligája-mérkőzését is. (A bajnoki találkozókat nem, hiszen azokat felfüggesztették.) Az olasz lapok már biztosra veszik, hogy a Juve nem tud kiállni az OL elleni találkozóra. A franciák egyébként, függetlenül attól, hogy az UEFA rendelkezése alapján zárt kapus lenne a mérkőzés, eleve nem akarnak Piemontba utazni.

A csapat egy másik játékosa, Federico Bernardeschi már a Juventus szállodájában önkaranténbe vonult, családja védelmében.

Cristiano Ronaldo nincs Olaszországban, édesanyjánál, Madeirán várja, hogy elmúljon a veszély.

A La Repubblica éretesülése szerint nemcsak a Juve játékosaira vár karantén, hanem az Inter futballistáira is. A két csapat egymás ellen játszott vasárnap, Rugani, bár nem lépett pályára, de ott volt a találkozón.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×