eur:
392.49
usd:
365.97
bux:
66865.77
2024. április 25. csütörtök Márk
A walesi Tom Lawrence (b) és Nagy Ádám a Magyarország-Wales Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2019. június 11-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Két hiányzó a walesi válogatottban is

A magyar labdarúgó-válogatott keddi Európa-bajnoki selejtezős ellenfelénél ketten kikerültek a keretből.

Neil Taylor, az angol Aston Villa védője személyes okokra hivatkozva, míg Tom Lawrence középpályás, a Derby játékosa betegség miatt került ki a walesi válogatottból - írja a Nemzeti Sport Online.

Szombaton Azerbajdzsánban nem lesz ott Danny Ward, a Leicester City kapusa sem, aki hazamehetett gyermeke születése miatt – ő keddre valószínűleg visszatér a csapathoz.

A magyaroknál több a hiányzó: Orbán Willi és Kádár Tamás sérülés, Korhut Mihály eltiltás miatt hiányzik a védelemből. Pénteken, Uruguay ellen pedig Kalmár Zsolt is kidőlt, eltört a bokája.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×