eur:
393
usd:
366.3
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
A Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt. (KKBK) által közzétett fotón a Puskás Aréna 2019. szeptember 6-án. Az új létesítmény, amely a futballmérkőzések mellett többek között koncertek, világkongresszusok rendezésével a turizmust is növeli majd, a korábbi Népstadion helyén épült fel két és fél év alatt, részben hasznosítva annak elemeit. A Puskás Arénát a Magyarország-Uruguay barátságos mérkőzéssel avatják fel november 15-én.
Nyitókép: MTI/Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt.

Új részletek a Puskás Aréna megnyitójáról

Az Orosz Labdarúgó-szövetség 93 éves alelnöke végzi el a kezdőrúgást péntek este.

A Puskás Aréna kapuit már 16 órától kinyitják a szurkolók előtt, a megnyitó ünnepség 17.30-kor kezdődik.

A hivatalos tájékoztatás szerint az biztos, hogy pályára vonulnak a Népstadionban játszott, fellépett legendák. Újra összeáll a Soho Party, és eljátssza az Éjjel soha nem érhet véget című slágert. Felcsendül a Nélküled című dal is - az Ismerős Arcok szerzeménye a DAC-nál vált ikonikussá.

Az ünnepségen mond néhány szót a tervezést és építést irányító kormánybiztos, Fürjes Balázs is.

Ez lesz Gera Zoltán búcsúztatása is, így a 97-szeres válogatottnak is megköszönik a sok emlékezetes meccset.

Kisfilmekkel, fényshow-val is készülnek a megnyitóra a szervezők.

A kezdőrúgást a 93 éves Nyikita Szimonyan végzi el. Az Orosz Labdarúgó-szövetség alelnöke, a Szpartak Moszkva négyszeres bajnok, hússzoros szovjet válogatott, olimpiai bajnok csatára, Nyikita Szimonyan az 1953-as Népstadion-nyitómeccsen gólt lőtt. A Nemzeti Sportnak azt mondta, hatalmas megtiszteltetés számára a felkérés.

A közlekedési tippekről itt lehet olvasni.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×