eur:
393.61
usd:
364.78
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A walesi Gareth Bale (b) és Baráth Botond a Magyarország-Wales Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2019. június 11-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Nagy bajban Marco Rossi két válogatott játékosa

Baráth Botond és Németh Krisztián egyetlen csapattal sem készülhet a sorsdöntő Wales elleni Eb-selejtezőre.

A két futballista az Egyesült Államokban, a Sporting Kansas csapatában futballozik, amely azonban nem jutott be az amerikai profi liga rájátszásába, így a két játékos számára október elején befejeződött a bajnokság. Attól azonban, hogy a Kansas nem szerepel a rájátszásban, a játékosok szerződése él, legfeljebb a klubok nem tartanak már igényt a szolgálatukra a kiesés után - írja az origo.hu.

A két labdarúgó pedig elvileg a szabadságát tölti, de nem edzhet más csapattal, mert a szerződésük ezt nem teszi lehetővé. Csakhogy Baráthra és Némethre még több mint egy hónap múlva, november 19-én várna a Wales elleni utolsó Eb-selejtező, amely arról dönt, hogy ott lehet-e a magyar válogatott a részben hazai rendezésű tornán.

Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×