eur:
395.31
usd:
372.34
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor
London, 2016. május 20.Földházi Dávid a londoni úszó Európa-bajnokság férfi 200 méteres hátúszásának előfutama után 2016. május 20-án. (MTI/EPA/Patrick B. Krämer)
Nyitókép: MTI/EPA/Patrick B. Krämer

Újabb magyar úszó szakított Shane Tusuppal

Földházi Dávid júniusban még Hosszú Katinka férjét jelölte meg edzőjeként, de Tusup elérhetetlen.

A budapesti úszó Világkupán rajthoz állt Földházi Dávid is, aki korábban Iron Aquatics és Shane Tusup versenyzője volt, sőt még júniusban is az amerikai trénert jelölte meg edzőjének. Hosszú Katinka férje azonban a házasság felbomlása után visszatért az Egyesült Államokba, és elérhetetlenné vált. Nem reagált sem Hosszú, sem pe­dig a klub telefonhívá­saira, üzeneteire, és kiderült, az ifjúsági Eb-bronzérmes ma­gyar úszó sem tartja már vele a kapcsolatot.

"Az Iron Swim­nél készülök Petrov Árpáddal, Katinka edzőjével. Remek szakember, nagyon örülök, hogy nála edzhetek. Nem tudom, mi van Shane-nel, én sem tartom már vele a kapcsolatot" - mondta a Borsnak Földházi, aki lassan egy éve, hogy nem ver­­senyzett, térd­sérülése miatt három hetet készült csupán a Világkupára. Az a célja, hogy visszakerüljön a válogatottba, és szeretne a decem­beri rövid pályás vb-re is ki­jutni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

A tegnapi meredek amerikai lefordulást követően a rossz hangulat átragadt Európára is, nagy esést láthattunk ma a kontinens piacain, ebben a kedvezőtlen nemzetközi miliőben a magyar tőzsde is lefordult, a BUX közel 3 százalékos mínuszban zárt, a blue chipek közül pedig az OTP teljesített legrosszabbul. Az amerikai tőzsdéken vegyes mozgásokat hozott a keddi nap: csak a Dow tudott pluszban zárni. Részvénypiaci témákkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×