INFORÁDIÓ 
2019. május 23. csütörtök
Dezső

hosszú katinka

úszás

shane tusup

los angeles

Budapest, 2017. július 27. Hosszú Katinka a női 4x200 méteres gyorsváltó döntője után a 17. vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2017. július 27-én. MTI Fotó: Illyés Tibor

Hosszú Katinka Los Angelesbe menekült a hangzavar elől

Infostart

Az Iron Lady interjút adott a Nők Lapjának, ebben elárulta, a Shane Tusuppal való válása közepette sem fordult meg a fejében, hogy visszavonul az úszástól. Most pedig már Tokió lebeg a szeme előtt.

Nem szereti azokat az interjúkat, ahol őt csak kérdezik, neki pedig csak válaszolnia lehet, visszakérdezni nem - derül ki a friss Nők Lapjában Hosszú Katinkával megjelent interjúból, aki "túlzottan kedvesnek" semmiképpen sem tartja magát, a visszakérdezésből nem ezt kell leszűrni.

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő minden helyzetből igyekszik tanulni: egyszer például látott egy birkózóversenyt, ahol egy "megdobott" versenyző a levegőben fogott vissza, és mire földet értek, már ő volt felül, "nem a menekülést, hanem a lehetőséget keressük" a reménytelen helyzetben.

Mint elmondta, nyáron

három hónapra Los Angelesbe menekült

az Európa-bajnokság előtt nyáron, ahol aztán nyerni tudott.

Ebben az időszakban neki semmi másra nem volt szüksége, mint időre, hogy összekapja magát.

A Shane Tusuppal való válását nem éli meg kudarcként, de még nem tud róla beszélni, ám ígéri, egyszer majd elmeséli az egész történetet, hogy mások is tanulhassanak belőle.

"Úgy érzem, több lettem a házasság és a válás által is" - vont mérleget Hosszú Katinka, akinek különösen bonyolult volt az, hogy emberileg, szakmailag és üzletileg is össze volt kötve az amerikaival.

Az a viszontagságok közepette sem merült fel benne, hogy visszavonul az úszástól, mert "az az adrenalinmámor csodálatos".

A magánélete jelenével kapcsolatos kérdésre csak annyit mondott:

"az én szerelmem az úszás".

Nyitókép: Illyés Tibor
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018