eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi
Hosszú Katinka a női 4x200 méteres gyorsváltó döntője után a 17. vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2017. július 27-én.
Nyitókép: Illyés Tibor

Hosszú Katinka Los Angelesbe menekült a hangzavar elől

Az Iron Lady interjút adott a Nők Lapjának, ebben elárulta, a Shane Tusuppal való válása közepette sem fordult meg a fejében, hogy visszavonul az úszástól. Most pedig már Tokió lebeg a szeme előtt.

Nem szereti azokat az interjúkat, ahol őt csak kérdezik, neki pedig csak válaszolnia lehet, visszakérdezni nem - derül ki a friss Nők Lapjában Hosszú Katinkával megjelent interjúból, aki "túlzottan kedvesnek" semmiképpen sem tartja magát, a visszakérdezésből nem ezt kell leszűrni.

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő minden helyzetből igyekszik tanulni: egyszer például látott egy birkózóversenyt, ahol egy "megdobott" versenyző a levegőben fogott vissza, és mire földet értek, már ő volt felül, "nem a menekülést, hanem a lehetőséget keressük" a reménytelen helyzetben.

Mint elmondta, nyáron

három hónapra Los Angelesbe menekült

az Európa-bajnokság előtt nyáron, ahol aztán nyerni tudott.

Ebben az időszakban neki semmi másra nem volt szüksége, mint időre, hogy összekapja magát.

A Shane Tusuppal való válását nem éli meg kudarcként, de még nem tud róla beszélni, ám ígéri, egyszer majd elmeséli az egész történetet, hogy mások is tanulhassanak belőle.

"Úgy érzem, több lettem a házasság és a válás által is" - vont mérleget Hosszú Katinka, akinek különösen bonyolult volt az, hogy emberileg, szakmailag és üzletileg is össze volt kötve az amerikaival.

Az a viszontagságok közepette sem merült fel benne, hogy visszavonul az úszástól, mert "az az adrenalinmámor csodálatos".

A magánélete jelenével kapcsolatos kérdésre csak annyit mondott:

"az én szerelmem az úszás".

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.

Lehet, hogy most a britek átléptek egy határt

Kijev nyugati szövetségesei eddig megtiltották az ukrán erőknek, hogy a nyugatról szállított fegyvereket Oroszországon belüli helyszínek ellen használják
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Ha ekkora barátaink a lengyelek, miért nem kereskedünk velük többet?

Ha ekkora barátaink a lengyelek, miért nem kereskedünk velük többet?

Magyarország külkereskedelme az elmúlt évtizedekben jelentősen átalakult, és bár a lengyel-magyar gazdasági kapcsolatok tartották a lépést a változással, kiugró teljesítményről nincs szó, hiába a szoros kulturális és politikai kapcsolatok. A Lengyel-Magyar Gazdasági Kamarával együttműködésben készült cikkünk annak jár utána, hogy milyen hasonlóságok és különbségek vannak a lengyel és a magyar üzleti környezetben, valamint hogy milyen kihívásokkal nézhetnek szembe magyar cégek, amikor belépnének a lengyel piacra.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×