eur:
394.05
usd:
365.71
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Luzern, 2018. július 9.Baji Balázs (b) és az amerikai Jarret Eaton a férfi 110 m gátfutás döntőjében a luzerni nemzetközi atlétikai versenyen 2018. július 9-én. Baji aranyérmet nyert. (MTI/EPA/Urs Flüeler)
Nyitókép: Urs Flüeler

Baji Balázs elmondta, milyen volt Hosszú Katinkával edzeni

A világbajnoki bronzérmes atléta úgy érzi, lökést ad a gátfutáshoz az úszó Világkupán aratott győzelem.

Jó szeme van Hosszú Katinkának: a háromszoros olimpiai bajnok - és csütörtök óta 401-szeres egyéni világkupaérmes - úszónő szeptember 25-én vb-bronzérmes gátfutónkkal fotózkodott a Duna Aréna edzőmedencéjének partján, majd ezzel a kiírással tette fel a képet Facebook-oldalára:

Baji Balázs készül az úszó Világkupára, úgyhogy adtam neki egy-két tippet (egész jól úszik)!

Való igaz, Baji a csütörtök esti döntős program úgynevezett celebfutamában viaskodott mások mellett az egyenlítői-guineai Eric Moussambanival, a 2000-es olimpia "sztárjával" (Eric, az angolna), Berki Krisztián olimpiai és világbajnok tornásszal, Liu Shaolin Sándor téli olimpiai bajnok gyorskorcsolyázóval, valamint Torghelle Sándor labdarúgóval.

Az Iron Ladyvel "felkészült" Baji simán nyerte a sportolói celebfutamot (50 méteres gyorsúszás), de mint az InfoRádiónak elmondta, felkészülése még csak most indul saját sportágában.

"A következő évben már kezdődik az olimpiai kvalifikáció, úgyhogy kezd izgalmassá válni a helyzet. Egy hónapig pihentem, de

már vágyom a pályára és a mozgásra.

Remélem, a mostani esemény is nagy lökést ad nekem" - fogalmazott Baji.

A Honvéd gátfutója úgy érzi, felemás szezonja volt, mert bár volt néhány komoly győzelme nemzetközi versenyeken, az év fő viadalán, az Európa-bajnokságon nem jött ki neki a lépés.

A Duna Arénában történtekről elmondta, három edzéssel készült az úszóversenyre, és mind a három borzasztó nagy fáradságot és igénybevételt követelt meg tőle, élesben azonban már kifejezetten jól érezte magát úszás közben. Ennek ellenére biztos, hogy nem lesznek komolyabb tervei ezzel a sportággal. Magát Eric, az angolna történetére rímelve "Bazsi, a csukának" nevezte el a Facebookon.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×