eur:
393.55
usd:
368.27
bux:
66315.93
2024. április 24. szerda György
Óriási lökést kapott a világbajnok sportolónő

Óriási lökést kapott a világbajnok sportolónő

Nagy lökést ad Márton Anitának a birminghami fedettpályás világbajnokságon nyert aranyérme. A Békéscsaba olimpiai bronzérmes súlylökője az InfoRádiónak elmondta: nagyon közel van a 20 méteres álomhatár eléréséhez.

Márton Anita kezdi tudatosítani a győzelmet, melyhez hozzásegített, hogy sok gratulációt kapott, valamint a sajtó is foglalkozott a világbajnokságon szerzett aranyérmével. A sportoló elmondta, hogy a fedettpályás súlylökés nem sokban különbözik a szabadtéri versenytől, a legtöbb súlylökő a fedettpályás szezonban is szerepel.

Gyulay Miklós, a Magyar Atlétikai Szövetség elnöke korábban azt nyilatkozta, hogy 20 méteres dobásra is esélyes az olimpiai bronzérmes súlylökő. „Örülök neki, hogy ő is így látja” – mondta Márton Anita. A tavalyi célkitűzés az volt, hogy eléri ezt az álomhatárt, és saját bevallása szerint már nagyon közel van hozzá.

A világbajnoki cím mellett az is óriási lökést jelent a versenyző számára, hogy sikerült javítania egyéni csúcsán, ami egyben a magyar fedettpályás országos csúcs is volt. „Látom a sok munkámnak az eredményét” – fogalmazott. Márton Anita elárulta, hogy a hétvégét pihenéssel töltötte, hétvégén pedig már szabadtéren versenyez Portugáliában. 

Az interjút teljes terjedelmében meghallgathatják péntek este fél nyolctól az InfoRádió Ötkarika című magazinműsorában.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Horgonyoztatják a forintot

Horgonyoztatják a forintot

A dollár gyengülésének következtében kedden érdemben erősödni tudott a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően szerda reggel az euróval és a dollárral szemben sem láthatunk nagyobb mozgásokat, délelőtt is enyhe gyengülés látszott csak az árfolyamokban, ami délután is megmaradt. Nagyon szűk sávban oldalazik a magyar deviza. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×