eur:
370.96
usd:
344.70
bux:
46850.16
2023. június 1. csütörtök Tünde
Forma-1: súlyos veszteség érte a Ferrarit

Forma-1: súlyos veszteség érte a Ferrarit

Hivatalosan is megerősítették, hogy nyolc közös év után a spanyol Santander nem támogatja tovább a Ferrari-csapatot, a spanyol pénzintézet inkább a focira koncentrál.

A Ferrarihoz 2010-ben, Fernando Alonso csatlakozásakor érkezett spanyol szponzor, a Santander az idei év végén befejezi együttműködését az olasz csapattal - írja a vezess.hu.

A spanyol pénzintézet 2018-tól a focira koncentrál, hároméves szerződést kötöttek a Bajnokok Ligájával. A Santander sokallta a Ferrari által kért évi 40 millió eurót. Felmerült, hogy a pénzintézet kisebb támogatóként marad az olasz csapatnál, esetleg a korábban szintén támogatott McLarenhez térnek vissza Fernando Alonso mellé, de a mostani bejelentés világossá tette a helyzetet.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Magához tért Amerika, pluszban zártak a tőzsdék

Magához tért Amerika, pluszban zártak a tőzsdék

Az amerikai képviselőház szerdán késő este megszavazta az adósságplafon felfüggesztéséről szóló törvényjavaslatot, és ezzel a szenátus elé terjesztette azt. A lépés óvatos optimizmust hozott a piacokra, az ázsiai tőzsdék jellemzően emelkedtek, és az európai börzéken is mérsékelt emelkedés látszott, és az USA-ban is javult a hangulat. A hazai részvénypiacon a magyar kormány tegnap este bejelentett lépéseire reagált a magyar tőzsde.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×