eur:
392.78
usd:
366.18
bux:
66810.73
2024. április 25. csütörtök Márk
Forma-1: súlyos veszteség érte a Ferrarit

Forma-1: súlyos veszteség érte a Ferrarit

Hivatalosan is megerősítették, hogy nyolc közös év után a spanyol Santander nem támogatja tovább a Ferrari-csapatot, a spanyol pénzintézet inkább a focira koncentrál.

A Ferrarihoz 2010-ben, Fernando Alonso csatlakozásakor érkezett spanyol szponzor, a Santander az idei év végén befejezi együttműködését az olasz csapattal - írja a vezess.hu.

A spanyol pénzintézet 2018-tól a focira koncentrál, hároméves szerződést kötöttek a Bajnokok Ligájával. A Santander sokallta a Ferrari által kért évi 40 millió eurót. Felmerült, hogy a pénzintézet kisebb támogatóként marad az olasz csapatnál, esetleg a korábban szintén támogatott McLarenhez térnek vissza Fernando Alonso mellé, de a mostani bejelentés világossá tette a helyzetet.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×