eur:
394.72
usd:
370.66
bux:
65398.23
2024. április 19. péntek Emma

Benedek Tibor: az új kapitány játékromlás nélkül tud pluszt adni a csapatnak

Új csapatkapitánya van a magyar férfi vízilabda-válogatottnak - számolt be az InfoRádióban a szövetségi kapitány, Benedek Tibor.

„Változott egy picit a munka, lettek olyan játékosok, akik egy pár napot még együtt dolgoztak a csapattal, de már nem voltak benne. Ilyenkor a bekerülőktől és a kimaradóktól is kell egy kis plusz, hiszen ugyanolyan lelkesedéssel kellene mindenkinek folytatnia, de tizenhárom örül, öt meg nem. A bentmaradók mindent megtettek, hogy segítsék a csapatot még ezekben a napokban, innentől kezdve már csak Tóth Márton és Bedő Krisztián folytatja a csapattal a munkát” - hangsúlyozta Benedek Tibor.

A magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya hozzátette, a szakmai munka ezen a héten inkább a fizikai felkészítésről szól.

Benedek Tibor a csapatkapitányi poszton szakmai okok miatt változtatott.

„Azt szeretném, hogy Varga Dániel azzal, hogy nem csapatkapitány, a játékban legyen még jobb, kevesebb plusz teher legyen a vállán, ezáltal még jobb teljesítményt tudjon nyújtani. Az új csapatkapitány, Varga Dénes anélkül, hogy a játéka romlana, képes pluszokat hozzátenni a csapat összteljesítményéhez ebben az utolsó hónapban” - hangsúlyozta a szakvezető.

Annak, hogy a szövetségi kapitány tizennégy játékost visz Rióba az az oka, hogy a tábor előtt még egy kisebb edzőtáborba is mennek, hogy egymással is tudjanak gyakorolni, ehhez szükség volt plusz emberre. A szakvezető Tóth Mártont a munkája és a posztja miatt is alkalmasnak találta erre. És bár ne legyen sérülés, szükség esetén akár be is lehet vetni – tette hozzá Benedek Tibor.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×