eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Férfi kézilabda BL - Ukrajnai vereséggel zárta a csoportkört a Veszprém

Elszenvedte első vereségét a Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában: a csoportelsőségét már korábban bebiztosító magyar csapat a zárófordulóban 26-22-re kapott ki szombaton Harkivban a Zaporizzsja együttesétől.

Eredmény:
Zaporizzsja (ukrán) - MKB-MVM Veszprém 26-22 (13-13)
---------------------------------------------------
a magyar csapat gólszerzői: Ilic 6, Iváncsik G. 5, Mocsai 3, Dzsamali 3, Vilovski 1, Gulyás 1, Ugalde 1, Sulic 1, Terzic 1

Az ukrajnai helyzet miatt nem éppen sporteseményekre jellemző hangulat fogadta Harkivban a csapatokat. A magyar klub honlapjának beszámolója szerint a bemelegítés alatt a szervezők nem játszottak zenéket, és a szurkolók is csendben ültek a helyükön. A kezdő sípszó előtt a kijevi összetűzésekben elhunytakra emlékeztek a csarnokban.

Mivel a Veszprém a múlt héten már bebiztosította csoportelsőségét, csak a Zaporizzsja számára volt tétje a találkozónak, egy győzelem ugyanis nyolcaddöntőt ért a számára. Ennek megfelelően szinte végig a hazaiak vezettek az első harminc percben, ugyanakkor a félidő hajrájában a Veszprém kiegyenlített.

A fordulást követően fej fej mellett haladtak a csapatok, az utolsó tíz percben azonban sokkal jobban összpontosítottak a hazaiak, így végül négy góllal nyertek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×