eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Kajak-kenu Eb: hét magyar hajó a döntőben 500 m-en

A pénteki előfutamok után hét magyar egység már döntős 500 m-en a belgrádi kajak-kenu Európa-bajnokságon. A fél kilométeres táv fináléit vasárnap rendezik.

A címvédőként rajtolt Kozák Danuta (K-1), a Csipes Tamara, Kovács Katalin duó (K-2) és a Szabó Gabriella, Kozák, Kárász Anna, Benedek Dalma összeállítású kajaknégyes egyformán futamgyőzelemmel, Korisánszky Péter Dániel (C-1) egy második, a Németh Szabolcs, Vasbányai Henrik (C-2) és a Tóth Dávid, Kulifai Tamás (K-2) duó pedig egy-egy harmadik hellyel kvalifikálta magát a legjobb kilenc közé. A Takács Kincső, Obermayer Dorina kenus duó a kevés nevező miatt csak a döntőben száll majd vízre először.

Kugler Attila (K-1) másodikként ért célba futamában, de mivel ebben a számban a népes mezőny miatt csak az első hely ért finálét, ő - péntek délután - "pótvizsgára" kényszerül.

Az 500 m-es program némileg csúszott, mert 20 percre az egész komplexumban elment az áram.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×