eur:
389.28
usd:
362.66
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Messi: Még nem fogtuk fel, mit értünk el

A Bajnokok Ligája-döntő legjobbjának megválasztott Lionel Messi csapata, a Barcelona hihetetlen teljesítményét méltatta a Manchester United elleni 3-1-es siker után.

"Örülünk, hogy megnyertük a trófeát. Nehéz szezon volt, de megmutattuk, hogy milyen csapat vagyunk, és a döntőben is jobban játszottunk. A meccs legjobbjának lenni a legkevésbé fontos dolog, mert hihetetlen volt, ahogy játszottunk" - mondta a döntő után Lionel Messi. Az argentin támadó szerezte a Manchester United elleni második gólt, és 12 találattal a sorozat gólkirálya lett.

"Érdemes lesz erre a találkozóra emlékezni. Hatalmas dolgot vitt véghez az együttes, még nem is igazán fogtuk fel ezt" - tette hozzá az immár háromszoros BL-győztes futballista, akit a finálé legjobbjának választottak.

A brazil Daniel Alves szerint a Barcelona legnagyobb győzelme Eric Abidal felépülése volt. A francia játékost májtumorral műtötték, de pályára tudott lépni a döntőben, sőt ő vehette át a BL-serleget.

Abidal azt mondta, pályafutása legkülönlegesebb pillanatát élte át. "Nincsenek szavak arra, amit érzek, minden tökéletesen ment" - közölte a francia védő.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×