eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Gálázott a Barcelona, szenvedett az Inter és a Man United

A Bajnokok Ligája csoportkörének nyitányán 22 gól született, a legtöbbet, ötöt a Barcelona szerezte. Nem tudott győzni a címvédő Inter és a Manchester United sem.

Gólparádével feledtette a hétvégi váratlan bajnoki vereséget a Barcelona: a katalán sztárcsapat 5-1-re verte a Panathinaikoszt hazai pályán. Bár a görög bajnok került előnybe Govou révén, a Barcelona gyorsan egyenlített Messi remek találatával. A nyáron 40 millió euróért vett David Villa góljával már a katalán együttes vezetett, majd Messi csodálatos szóló végén újabb gólt szerzett. Az argentin aranylabdás a mesterhármashoz is közel állt, de tizenegyesét Corvasz hárította a második félidőben. A gránátvörös-kékektől Pedro és Dani Alves is betalált, ezzel fölényessé téve a különbséget.

Nem ment ilyen jól a címvédő Internek: bár a milánói együttes gyorsan vezetést szerzett Sneijder révén, a holland bajnok Twente fordítani tudott. A szégyentől Eto'o mentette meg az Intert, góljával egyenlített Rafa Benítez gárdája.

Az A csoport másik meccsén is 2-2-es eredmény született: bár a Tottenham két góllal is vezetett Brémában a rutinosabb BL-szereplő Werder egyenlített.

Nem tudott győzni a Mancheser United a Rangers ellen. Sir Alex Ferguson meglepő módon felforgatott csapatot küldött pályára, igaz, Rio Ferdinand hosszú sérülése után visszatért, és kezdett Wayne Rooney is, de a támadó ezúttal nem volt hatékony. A legveszélyesebb manchesteri Gibson volt, míg Valencia súlyosnak tűnő sérülést szenvedett.

Fölényesen nyert Törökországban az újjáalakuló Valencia, míg az orosz bajnok Rubin Dániában kapott ki.

Eredmények:
Twente-Inter 2-2
Werder Bremen-Tottenham 2-2
Benfica-Hapoel Tel-Aviv 2-2
Lyon-Schalke 1-0
Bursaspor-Valencia 0-4
Manchester United-Rangers 0-0
Barcelona-Panathinaikos 5-1
FC Köbenhavn-Rubin Kazany 1-0

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
A lengyelek a németeket hergelik, Oroszország Ukrajna gázinfrastruktúráját támadja

A lengyelek a németeket hergelik, Oroszország Ukrajna gázinfrastruktúráját támadja

Lengyelország azt reméli, hogy az elmúlt napokban bejelentett nyugati támogatások hatására Németország is jelentős katonai támogatást küld majd Ukrajnába. Eközben az ukrán kormány azt jelentette, hogy az oroszok által támadás érte a Nyugatot kiszolgáló gázinfrastruktúrát, az orosz jelentések szerint pedig négy ukrán frontszakaszon is sikerült áttörniük A legfrissebb vasárnapi orosz-ukrán háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 18:28
×
×
×
×