eur:
386.82
usd:
355.49
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia

Maldinivel erősíthet a Chelsea

Az aktív futballtól május végén, 40 évesen visszavonult Paolo Maldini lehet Carlo Ancelotti segítője a Chelsea-nél olasz és angol sajtóértesülések szerint. A Milan legendája már Roman Abramoviccsal is találkozott.

Az olasz Gazzetta dello Sport szombati számában arról számolt be: Paolo Maldini pénteken Londonban járt, hogy tárgyaljon Carlo Ancelottival, a Chelsea menedzserével, mert ő lehet egyik segítője a londoni csapatnál.

A BBC értesülései szerint a 40 évesen visszavonult Maldini Roman Abramoviccsal, a klub tulajdonosával is tárgyalt pénteken a Chelsea cobhami edzőközpontjában.

Carlo Ancelotti mindenképp egy honfitársával kívánja megerősíteni edzői stábját, bár a Chelsea-nél tavaly ősz óta segédedzőként tevékenykedő Ray Wilkins tud olaszul, mivel az 1980-as években 3 szezonon keresztül a Milanban szerepelt. A Kékeknél jelenleg a védelemmel foglalkozó másodedző nincs, így Maldini erre a feladatra is megfelelő választás lenne.

Maldini 25 idényen át volt a Milan labdarúgója, ezalatt 5 BL-t és 7 bajnoki címet nyert. A válogatottban 126-szor szerepelt.

Címlapról ajánljuk

Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Hét magyar és egy olasz volt azon a kishajón, amelyet letarolt a szállodahajó Verőcénél. Eddig egy ember menekült meg, az olasz férfi. A kishajót is megtalálták már és kiemelték. Öt embert még keresnek. Ketten biztosan meghaltak.

Vox
Patrióta harcosokról beszélt üzenetében Orbán Viktor

Sok patrióta harcosra van szükségünk Európában - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök videóüzenetében, amelyet a jobboldali spanyol Vox párt EuropaViva24 elnevezésű politikai nagygyűlésén vetítettek le Madridban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 19:54
×
×
×
×