eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Újabb szupersztárra vadásznak Manchesterben

Robinho után újabb szupersztárt kíván igazolni a Manchester City. A kiszemeltek között van Kaká, Lionel Messi, Fernando Torres, Carlos Tévez és Samuel Eto'o is.

Hetvenmillió fontot sem sajnálna a Manchester City labdarúgóklubot birtokló Abu-Dzabi Egyesült Fejlesztési és Befektetési Csoport (ADUG), hogy újabb klasszist igazoljon már a télen. A nyári átigazolási időszak utolsó napján Robinho érkezett 32,5 millió fontért, ám a brazil sztár egyedül kevés a sikerhez, ezt jelzi, hogy az együttes csak a 15. helyen áll.

Az arab tulajdonosok Kaká, Lionel Messi, Fernando Torres, Carlos Tévez, Samuel Eto'o és a friss aranylabdás Cristiano Ronaldo közül legalább az egyik labdarúgó megszerzését tervezik januárban.

A kiszemeltek közül Messit 100 millió fontért hajlandó csak elengedni a Barcelona, és az sem valószínű, hogy Cristiano Ronaldo a városi riválishoz igazol.

Kaká korábban már a Chelsea érdeklődését is visszautasította, de a napokban azt mondta: egyszer szívesen szerepelne az angol bajnokságban, vagyis nem lehet kizárni, hogy egy jelentős összegért elengedje őt a Milan. Fernando Torres sem önszántából hagyná el a Liverpoolt, ám a klub tulajdonosainak januárban rengeteg pénzt kell visszafizetni a felvett hitelből, így az anyagiak miatt elképzelhető, hogy megfontolják a City ajánlatát.

Szintén van esély Carlos Tévez megszerzésére, ugyanis az argentin csatár kevés lehetőséget kap klubjában, a Manchester Unitedben, ráadásul Sir Alex Fergusonnak el kell döntenie, jövő nyáron kifizet-e 32 millió fontot, hogy végleg megvásárolja a támadót. Ha nem, akkor megnyílhat az út a másik manchesteri egyesület előtt. Samuel Eto'o helyzete is meglehetősen bonyolult, hiszen a nyáron közel állt ahhoz, hogy elhagyja a Barcelonát, ám végül maradt, és azóta megtáltosodott, ismét szórja a gólokat.

A Manchester City a támadókon kívül kapust is keres. Korábban Gianluigi Buffont, a Juventus világbajnok hálóőrét szemelték ki, most pedig Iker Casillas, a Real Madrid labdarúgója van a célkeresztben. Spanyol lapértesülés szerint a manchesteriek akár 150 millió eurót is fizetnék az Európa-bajnok játékosért, aki évi nettó 13 millió eurós fizetést kapna, ám Iker Casillas elutasította az ajánlatot.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×