eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Alonso győzött a kaotikus Szingapúri Nagydíjon

A Renault pilótája, Fernando Alonso nyerte az autós gyorsasági világbajnokság Szingapúri Nagydíját.

Az eseménydús futamon a williamses Nico Rosberg futott be a második helyen, míg a harmadik a pontversenyt vezető Lewis Hamilton lett.

A futamon egyik ferraris sem szerzett pontot: Kimi Räikkönen kiesett, míg a tabella második helyén álló Felipe Massa a 13. helyen végzett, aki előtt Hamilton előnye hétpontosra nőtt.

A kétszeres világbajnok Fernando Alonso a villanyfényes szingapúrival huszadik győzelmét aratta, ezt megelőzően legutóbb a tavalyi idényben - még a McLarennel - sikerült diadalmaskodnia.

A szingapúri verseny a 14. körben keveredett meg, amikor Nelson Piquet balesete után beküldték a biztonsági autót, és ez idő alatt több pilóta - a tilos jelzést figyelmen kívül hagyva - behajtott a boxutcába, ahol valóságos káosz alakult ki.

A versenybíróság a figyelmetlen versenyzőkre áthajtásos büntetést szabott ki.

Felipe Massának 10 másodpercet kellett a boxutcában töltenie: a brazil a tankolásnál - miután zöld jelzést kapott - azelőtt hajtott ki a depó elől, hogy az üzemanyagtöltő csövét leválasztották volna. Ráadásul arra sem figyelt, hogy mellette egy másik versenyző hajt el.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×