eur:
389.45
usd:
363.53
bux:
68005.86
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Halmosi Péter csapata nyert az Arsenal otthonában

Az újonc Hull City szolgáltatta a szombat meglepetését a Premier League-ben, nyert az Arsenal otthonában. Geovanni az idény eddigi talán legszebb gólját lőtte. A Liverpool nyerte meg a Mersey-parti derbit. Győzött a Chelsea és a Man United is, az aston Villa már harmadik a Chelsea és a Pool mögött.

Halmosi Péter csapata, az újonc Hull City hatalmas meglepetésre 2-1-re nyert az Arsenal otthonában az angol labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójában. A magyar válogatott középpályás nem jutott szóhoz az Emirates Stadionban. Érdekesség, hogy az Ágyúsok utoljára 2007. július 4-én szenvedtek vereséget hazai környezetben, idén április 19. óta pedig gólt sem kaptak.

A Liverpool Fernando Torres két találatával győzte le az Evertont, s ezzel a Chelsea-vwel azonos pontszámmal átvette a vezetést az angol bajnoki tabellán. A Kékek a portugál José Bosingwa és a francia Nicolas Anelka góljával nyertek a Stoke City otthonában. Részben visszatértek a régi idők az Old Traffordra: ha a csapat nem is játszott jól, de Cristiano Ronaldo és Wayne Rooney góljával 2-0-ra legyőzte a Boltont.

Anglia, 6. forduló

Everton-Liverpool 0-2
Stoke City-Chelsea 0-2
Aston Villa-Sunderland 2-1
Fulham-West Ham United 1-2
Middlesbrough-West Bromwich Albion 0-1
Manchester United-Bolton 2-0
Newcastle-Blackburn 1-2
Arsenal-Hull City 1-2
Portsmouth-Tottenham (vasárnap)
Wigan-Manchester City (vasárnap)

Címlapról ajánljuk
Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: más várnak a háziorvosok, és mást a kamara

Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: más várnak a háziorvosok, és mást a kamara

A háziorvosok kollegiális vezetője, Békássy Szabolcs azt mondta az InfoRádióban, hogy a Belügyminisztérium által nemrég elrendelt ellenőrzések célja hosszú távon nem a bírságolás, hanem egy átfogó kép kialakítása az egészségügyi ellátórendszer humánerőforrás helyzetéről. A Magyar Orvosi Kamara főtitkára pedig arról beszélt, hogy főként financiális okai lehetnek a nem megfelelő hatékonyságú kórházi munkavégzésnek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×