eur:
394.13
usd:
364.98
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Gera Zoltán aláírt a Fulhamhez

Gera Zoltán az angol Premier League-ben szereplő Fulham labdarúgócsapatához igazolt. A magyar válogatott csapatkapitánya három plusz egy évre írt alá.

Gera Zoltán az élvonalba frissen feljutott West Bromwich Albionnal is tárgyalt, ám nem fogadta el a szerződéshosszabbítási ajánlatot. A válogatott középpályás 2004-től 155 találkozón lépett pályára a birminghami együttesben, és 25 gólt szerzett.

"Nagyon boldog vagyok, és nagy nyugalmat érzek, hogy végre eldőlt a sorsom. Nem kis nyomás volt rajtam, hiszen az egész életemet meghatározó döntést kellett hozzak. Több csapattól is volt nagyon komoly ajánlatom, és nem volt egyszerű a választás. Azt mondtam magamnak korábban, hogy oda kell menjek, ahol a legjobban akarnak, de ez a szempont sem könnyítette meg a helyzetemet, hiszen szerencsére több olyan klub, és olyan edző volt, ahol nagyon szívesen láttak volna, és marasztalt a WBA is. A Fulham mellett végül az döntött, hogy rajtuk egy kicsit mindenkinél jobban éreztem azt, hogy akarnak" - mondta Gera Zoltán a pepsifoci.hu honlapnak.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×